Bezorger/Installateur
Expert
Vlaardingen
5 dagen geleden

Werken bij Expert

Expert is de toonaangevende winkelketen op het gebied van home-elektronica. En niet zomaar eentje. Bij Expert kun je zorgeloos winkelen.

Wij willen adviseren, helpen en inspireren. Het zit in het DNA van Expert om klanten blij te maken.

Als bezorger en installateur heb je daar een belangrijk aandeel in. Jij bezorgt namelijk de spullen die mensen besteld hebben bij ze thuis.

Dus ze staan je met open armen op te wachten. Ze zijn blij dat je er bent. En jij bent ook blij dat je er bent. Want jij ziet het als een uitdaging om die TV, (inbouw) koelkast / vaatwasser of wasmachine precies op de goede plek te krijgen.

En op de juiste manier in te bouwen en te installeren. Omdat jij alles weet over jouw producten, geef je de mensen de beste tips en adviezen.

Ook voor een reparatieverzoekje draai jij je hand niet om. Je gaat pas weg als alles werkt. En dit alles met een glimlach natuurlijk.

Wie zoeken we?

Wij zoeken iemand met een rijbewijs. En spierballen. Herken jij je ook in onderstaande eigenschappen?

Je bent servicegericht

Je bent enthousiast en de klant staat voor jou altijd op nummer 1. Je denkt met klanten mee en zorgt dat ze altijd precies weten waar ze aan toe zijn.

Je bent pas tevreden als het goed werkt en de klant tevreden is.

Je bent zelfstandig

Je kunt goed zelfstandig werken. Je kunt direct uit de voeten met de installatie van apparaten die wij in de winkel verkopen, reparaties en het hele proces daaromheen, bij klanten thuis.

Je bent op de hoogte van de ontwikkelingen binnen de home-elektronica.

Je bent kwaliteit- en resultaatgericht

Je vindt kwaliteit belangrijk. Je zorgt daarom dat je kennis altijd op peil blijft. En je gaat bij de klant de deur niet uit voordat alles naar behoren werkt en de klant 100% tevreden is.

Wat vragen we?

Je hebt een MBO-diploma in een technische richting en minimaal 2 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie. Je bent op de hoogte hoe je veilig moet werken, ook met sterkstroom en in natte ruimtes.

Je bent handig en klantvriendelijk.

Een rijbewijs is vereist. Het liefst woon je in, of in de buurt van Vlaardingen. Je bent tussen de 32 uur en 38 uur per week beschikbaar.

Wat bieden we?

Expert groeit. En jij groeit vanzelfsprekend met ons mee. Bij ons krijg je niet alleen een prima salaris, maar ook een gezellig team collega’s.

En misschien nog wel het belangrijkste : je komt terecht in een werkomgeving waarin je de ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen en veel te leren.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier