Stage Store Intelligence
Albert Heijn
Provincialeweg 11, Zaandam 1506MA
1 dag geleden

Functieomschrijving

Ben jij een enthousiaste student(e) met een flinke dosis motivatie en opzoek naar een leerzame stage met veel ruimte voor eigen ideeën bij Ahold Delhaize?

Bekijk dan de volgende vacature :

Ahold Delhaize is altijd op zoek naar getalenteerde young professionals met hart voor retail, die vanuit een sterke visie, daadkracht en met vernieuwende ideeën grenzen willen verleggen.

Wil jij écht impact maken op het dagelijks leven van onze klanten en uitmaken van een professionele organisatie met meer dan 370.

000 werknemers en 6.500 winkels, dan is Ahold Delhaize de plek om jouw carrière een kickstart te geven.

Belangrijke informatie over de stage :

 • De meewerkstage vindt plaats op het hoofdkantoor van Albert Heijn in Zaandam.
 • Voor een periode van 5 of 6 maanden.
 • Je bent minimaal 4 dagen per week beschikbaar om mee te werken. Afstudeeropties bespreekbaar in overleg.
 • AH Store Support

  Tijdens jouw stage ben je onderdeel van het Store Intelligence team binnen de afdeling Store Support. AH Store Support is onderdeel van de Winkelorganisatie van Albert Heijn.

  Wij staan ervoor opgesteld om winkels te ondersteunen, de Beste Winkel in de Buurt te worden en het iedere dag beter te doen voor de klant, medewerker en buur.

  Naast het implementeren van nieuwe werkwijzen en het vertalen van nieuwe concepten naar werkbare oplossingen voor winkels, ondersteunt en begeleidt AH Store Support winkels in de dagelijkse operatie.

  Daarnaast monitoren wij de uitvoering van de processen in de winkels en succesfactoren, zoals klanttevredenheid.

  Team Store Intelligence

  Als team hebben wij een voortrekkersrol in fact-based en strategie gedreven denken, richting de afdeling, maar vooral ook richting al onze mooie winkels.

  In ons dagelijkse werk houden wij ons bezig met onder andere klant onderzoeken, financiële data en allerlei procesdata. Hierin is ons doel om zo veel mogelijk waardevolle inzichten te ontlenen en vertalen naar actionable insights voor de business (winkel of collega’s op HK).

  Een voorbeeld van ons werk is het Fact Based Plan. Hierin verzamelen we meerdere inzichten in één pakket om die vervolgens te overhandigen aan de winkels Hiervoor maken we onze eigen analyses, verzamelen we interessante informatie van andere intelligence afdelingen, maar bouwen we ook een omgeving waar een winkel de juiste informatie kan vinden.

  Een ander project is een hulpmiddel voor winkels om commerciële kansen beter te benutten. Hiervoor hebben we een market basket model ingezet om interessante, vaak verkochte combinaties van producten te vinden in de transactie dataset.

  Hiervoor maken we gebruik van Spark clusters om de grote hoeveelheden data efficiënt te kunnen verwerken.

  Ben jij iemand met sterke analytische skills, full on programmeer ervaring of interesse in data science, dan hebben wij echt een superleuke plek voor jou in ons team.

  De stage

  Voor de stage zijn we op zoek naar iemand die kan ondersteunen bij analyses, het schrijven van programma’s of mooie data science modellen op zetten.

  Je hoeft niet alles hiervan onder de knie te hebben, binnen ons team pakken we gezamenlijk projecten op en verdelen we deze naar ieders interesse en kennis.

  Je gaat direct bijdragen aan de dagelijkse operatie van het team en hierin aan de gang met eigen en gezamenlijke projecten.

  Je werkt hierbij samen met de analisten / scientisten, collega’s van Store Support en andere afdelingen binnen het hoofdkantoor.

  What do we offer?

 • Interessante en veelzijdige stageplaats op het hoofdkantoor van Albert Heijn voor 5 of 6 maanden;
 • Veel verantwoordelijkheid en ruimte voor eigen initiatieven;
 • Een kijkje op de afdeling waar meegedacht en gewerkt kan worden aan alle vernieuwingen en verbetering voor de winkel en de medewerker;
 • De Ahold Delhaize internship experience (borrels, events en netwerken met alle stagiairs binnen het hoofdkantoor);
 • Goede stage- en reiskostenvergoeding (400-500 euro per maand plus reiskostenvergoeding);
 • Stage waarin je échte werkervaring opdoet in het veld.
 • Wij vragen

 • Een passie voor data en data science;
 • Kwantitatieve studie op HBO / WO niveau, bijvoorbeeld : data science, informatica, IT, econometrie, etc;
 • Een sterke analyticus die snel situaties kan doorgronden en tot de kern komt;
 • Kennis en ervaring met analystic tools of data science en ervaring met een of meerdere programmeertalen zoals Python, PySpark, R, NodeJS;
 • Hands on’ mentaliteit;
 • Werkervaring als Teamleider in een Albert Heijn winkel is een pre.
 • Sollicitatie

  Enthousiast geworden over deze vacature?

  Upload uiterlijk 1 juni jouw curriculum vitae en motivatiebrief. Mocht je na het lezen van de vacature nog vragen hebben dan kun je mailen naar : of Ivo van de Grift, Store Intelligence : ivo.van.de.grift ah.nl

  Sollicitaties via de mail worden niet in behandeling genomen.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier