Allround machinist funderingstechniek
Voorbij Funderingstechniek B.V.
Amsterdam, NL
1 dag geleden

Over de functie

Voor de functie Machinist funderingswerken ben je werkzaam op de projecten van Voorbij Funderingstechniek. Voorbij Funderingstechniek is landelijk georiënteerd qua projecten en heeft twee vestigingen in Amsterdam en Nederweert.

Wij zijn op zoek naar een ervaren machinist funderingstechniek die onze ploeg komt versterken. Ben jij vakkundig in het bedienen van de verschillende hei- of funderingsinstallaties en sta jij open voor een nieuwe uitdaging? Solliciteer dan nu!

Als allround machinist funderingstechniek ben je verantwoordelijk voor het bedienen van groot materieel. Wij beschikken over kwalitatief hoogwaardige hei- en funderingsinstallaties.

Elke project is anders met andere uitdagingen, maar samen met je ploeg kunnen jullie dit aan. Binnen de ploeg heeft iedereen zijn eigen taak dus het is belangrijk dat jullie op elkaar zijn ingespeeld om de klus te klaren.

Samen met de ploeg dragen jullie zorg voor een nette en veilige bouwplaats.

Als machinist ben je verantwoordelijk voor het bedienen, onderhouden en controleren van jouw hei-installatie of funderingsinstallatie.

Je bent in staat om zelfstandig de interne opstellingsinspecties uit te voeren en zorgt dat alle certificaten van hijsmaterieel in orde zijn.

Daarnaast houd je contact met de projectleiding op de bouwplaats en ben je bij afwezigheid van de uitvoerder verantwoordelijk voor de vastgelegde procedures omtrent veiligheid, gezondheid en milieu.

Zit jij straks aan de knoppen van onze grote kranen? Solliciteer dan nu!

Waar kom je te werken?

Werken bij Voorbij Funderingstechniek draait om samen successen dragen. Met de collega’s op kantoor, maar ook de mannen bij de kranen.

En natuurlijk onze samenwerkingspartners. Samen met hen zijn we altijd op zoek naar de beste oplossing en dan helpt het natuurlijk dat we een scala aan innovatieve technieken beheersen en voorzien zijn van het beste materieel.

We zijn trots op wie we als organisatie zijn en de mooie, complexe projecten die we met elkaar realiseren.

Met ons vakmanschap en onze ervaring leggen wij de basis voor vele toonaangevende projecten door het hele land. De kranen zijn onze handen en voeten.

Dus daar zijn we zuinig op. Net zoals op elkaar. Wij innoveren. Wij verduurzamen. Wij denken mee in de ontwerpfase. En pakken door tijdens de uitvoering.

Dit doen wij vanuit de vestigingen in Amsterdam en Nederweert maar vooral vanuit de mooie projecten door heel Nederland.

Een greep uit onze uitdagende projecten : de A13 A16 (de Groeneboog), de nieuwe Plantage, Theemswegtracé, de RijnlandRoute en de Sluis in Eefde.

Aangezien we slecht bereikbaar zijn met het OV, is het van belang dat je in bezit bent van een rijbewijs B.

Ervaring

Jij bent een machnist met :

 • MBO werk- en denkniveau
 • Bereidt om VCA Basisveiligheid te behalen
 • Certificaat Machinist Mobiele Hei-installatie TCVT
 • Bereidt om BHV certificaat te behalen
 • In het bezit van rijbewijs B
 • Wat wij bieden

  Naast een plezierige werksfeer, bieden wij een goed salaris conform de functie en hebben wij een zeer aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarde waaronder bijvoorbeeld 20 vakantiedagen, 10 roostervrije dagen en 13 individuele budgetdagen, TBI-Studiefonds (een bijdrage voor de studie van schoolgaande kinderen) en een aantrekkelijke pensioenregeling.

  Daarnaast biedt Voorbij Funderingstechniek je alle mogelijkheden om binnen de organisatie te werken aan jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling door middel van opleidingen.

  Doorgroeimogelijkheden zijn er volop bij Voorbij Funderingstechniek, afhankelijk van jouw ambitie en inzet.

  Lees meer over werken bij Voorbij Funderingstechniek of de ervaringen van onze collega's!

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier