Projectcontroller Bouw & Renovaties bij Center Parcs
BL CP Europe
Westerhoven, PAYS-BAS
4 uur geleden

Functie

Head)Office functies - Finance - beheerscontrole

Functietitel

Projectcontroller Bouw & Renovaties bij Center Parcs

Functieomschrijving

Ben jij op zoek naar een rol waarbij jij als financiële business partner fungeert voor Construction en Development waarbij jij jouw (financiële) expertise deelt en jouw ervaring gebruikt om kansen en risico’s tijdig te onderkennen.

Ben jij op zoek naar een rol met een grote verantwoordelijkheid in een internationale omgeving? Lees dan verder, want bij Center Parcs zijn wij op zoek naar een :

Projectcontroller Bouw- en Renovatieprojecten

Om onze gasten te blijven verrassen met unieke belevenissen zet Center Parcs de nieuwe standaard in familie vakanties. Van vernieuwen van onze parken tot het open van compleet nieuwe parken.

Zo zijn er 6 parken volledig onder handen genomen, 4 parken waarbij de vernieuwingen in volle gang zijn, 4 compleet nieuwe parken en 3 nieuwe parken die in de komende jaren worden geopend.

Denk aan moderne accommodaties, nieuwe belevenissen in het zwemparadijs Aqua Mundo, de subtropische Market Dome en nieuwe activiteiten voor ongekend plezier.

Over de functie :

Als Projectcontroller ben jij de schakel tussen de operationele afdelingen en onze afdeling Accounting met betrekking tot onze renovatieprojecten.

Je bent een financiële zakenpartner voor de directie Bouw & Ontwikkeling (CTO). Dit impliceert het kunnen leveren van specifieke (financiële) expertise, maar ook het delen en uitdagen van de relevante stuurinformatie om risico's en kansen te identificeren.

Jij draagt er zorg voor dat de financiële reporten van de projectadministratie accuraat, betrouwbaar en compleet zijn. Jij houdt je in deze rol bezig met de budgetten en forecast van de projecten en zorgt voor de verdere ontwikkeling van interne controles.

Een voorbeeld is de implementatie van een interface van het financiële projectoverzicht in SAP. In deze brede rol heb jij maandelijkse meetings met de Construction teams waarin je ze uitdaagt op aannames in de laatste project forecast.

Verder bereid je de maandelijks business review rapportages voor en neemt deel aan de meeting waarin de projectenstatus besproken wordt (met daarin o.

a. CEO, CFO, CTO en CDO van Center Parcs). Daarnaast heb je een actieve deelname tijdens de maandelijkse vergaderingen met de bouw- en ontwikkelingsafdelingen om toezeggingen te controleren, voorspellingsinformatie te verzamelen en uit te dagen om financiële risico's te identificeren.

In jouw functie draag je actief bij aan de optimalisatie en standaardisatie van de Real Estate rapportages. Jij bent betrokken bij het bepalen van het jaarlijkse budget en businessplan voor toekomstige development plannen.

Je stelt de behaalde resultaten per kwartaal vast. Er gaan zeer materiele bedragen om in de renovatie en jij draagt bij aan een gedegen cash flow forecast.

In jouw rol rapporteer je aan de Director Project Control Center Parcs Europe.

Aantal uur per week

Bijzonderheden met betrekking tot de functie (bv. werkuren, reizen etc.)

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier