Technisch Manager IPM (S12) Ingenieursbureau De...
Den Haag
Den Haag
1 dag geleden

Binnen het IbDH wordt continue gewerkt aan pleinen, straten, parken, wijken, doorgaande verkeersaders, kademuren, bruggen, boulevards, traminfrastructuur, fietspaden en verkeersveiligheid.

Als Technisch manager stuur jij een team aan waarmee je onze opdrachtgevers adviseert over de inrichting van de openbare ruimte en waarmee je vervolgens die projecten realiseert.

Projecten die duurzaam verantwoord zijn en passen bij wat de stad nodig heeft. Zo draag je tastbaar bij aan het in conditie houden van de Haagse openbare ruimte en aan de stad klaar maken voor de toekomst.

Voor deze schaal 12 functie zijn wij op zoek naar ervaren managers met minimaal 10 jaar werkervaring. Heb je wel interesse maar minder werkervaring?

Wij zoeken ook een Technisch Manager schaal 11 met minimaal 5 jaar werkervaring. Kijk dan hier op deze vacaturesite.

Wat ga je doen?

Jouw technisch team stuur je projectmatig en non-hiërarchisch aan. Daarnaast werken we binnen het Den Haag volgens het IPM-model (Integraal Project Management), wat betekent dat je een hecht team vormt met de projectmanager, de omgevingsmanager, de contractmanager en de manager project beheersing.

Jullie luisteren goed naar elkaar, staan open voor andermans adviezen en kiezen één logische lijn die recht doet aan de opgave in de stad.

En dan de handen uit de mouwen om het project te realiseren.

Je bent een vanzelfsprekende gesprekspartner in gebiedsontwikkelingen en inventariseert de kansen en mogelijkheden voor de stad.

Je denkt en werkt in scenario's en je vertaalt die scenario’s naar technisch verantwoorde oplossingen. Je begeleidt complexe projecten van initiatief tot en met de realisatie.

Veiligheid en duurzaamheid zijn voor jou vanzelfsprekendheden en je zet graag je tanden in opgaven van de stad, zoals klimaatadaptatie en herordening van de ondergrond.

Voorbeelden van gebiedsontwikkelingen waar je als Technisch manager aan zou kunnen meewerken :

 • Centrum Innovation District (CID), met bijvoorbeeld verbeteren van Koekamp
 • Ontwikkelingen in de Binckhorst, waar een groene en waterrijke wijk ontstaat.
 • Kust Gezond, een programma voor de verbetering van de kwaliteit van de omgeving bij de kust van Scheveningen.
 • Wat vragen wij?

  Je bent in staat om complexe vraagstukken inzichtelijk te maken. Je komt op basis van informatie en analyse van een gegeven situatie tot een weloverwogen en realistisch oordeel.

  Je draagt nieuwe oplossingsstrategieën en ideeën aan. Daarbij streeft je continue naar verbetering in het proces. Je hebt inzicht in en gevoel voor bestuurlijke verhoudingen, inhoudelijke doelstellingen en ambities.

  Je bent in staat verbinding te leggen met vakinhoudelijke specialisten en met hen een vruchtbare samenwerking op te starten, te onderhouden en tot resultaten te komen.

  Je bent toegankelijk en communicatief. Je luistert naar meningen van anderen, maar bent ook kritisch. Vanuit een duidelijke eigen visie en mening ben je in staat anderen te overtuigen.

  Je toont initiatief om problemen aan te pakken, bent professioneel en scherp analytisch. Je bent een teamspeler en zoekt actief de samenwerking met collega's.

  Om de functie goed te kunnen vervullen beheers je de Nederlandse taal, zowel mondeling als schriftelijk, op minimaal B2 niveau.

  Verder beschik je over :

 • Een afgeronde WO-opleidingen op (civiel)technisch gebied.
 • Minimaal 10 jaar relevante werkervaring.
 • Innovatief vermogen om continu aan verbetering te werken.
 • Vaardigheid om een team aan te sturen.
 • Affiniteit met inrichten en verbeteren van de openbare ruimte.
 • Wat bieden wij?

  Een veelzijdige functie in een unieke werkomgeving. Je gaat werken in toegewijd team met veel kennis en enthousiasme dat zich optimaal inzet voor de organisatie en haar opgave.

  Als ervaren technisch manager krijg je de kans om je kennis en ervaring over te dragen aan andere collega’s. Daarnaast bieden wij jou :

 • Een salaris van maximaal € 5.872,- bruto per maand (salarisschaal 12) op basis van een volledige (36-urige) werkweek.
 • Een arbeidsovereenkomst voor één jaar, die we daarna (bij goed functioneren) graag omzetten in een vast dienstverband.
 • Heb je bij de gemeente Den Haag een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd of heb je recht op een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd in verband met de ketenbepaling, dan behoud je je arbeidsrecht.

 • Een 36-urige werkweek en de ruimte om compensatieverlof op te bouwen.
 • De ruimte om jouw optimale werk-privé balans te vinden.
 • Diverse voorzieningen (o.a. laptop en telefoon) en de mogelijkheid om je werk daar te doen waar het op dat moment het beste past.
 • Ook kun je rekenen op een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket :

 • uitstekende opleidings- en ontwikkelmogelijkheden;
 • opname in het ABP-pensioenfonds;
 • een maandelijkse bijdrage in de ziektekostenverzekering;
 • individueel Keuzebudget (IKB) ter waarde van 17,05% bovenop jouw salaris wat je naar keuze kunt inzetten voor bijvoorbeeld : extra verlof, salaris of lidmaatschap van onze sportschool.
 • Wie zijn wij?

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier