Lead Data Driven Reports
Pon Automotive
Leusden, NL
5 dagen geleden

Wat ga je doen

De automotive branche verandert snel. Nieuwe spelers, duurzaamheidsthema's zoals elektrificatie, mobiliteit en sterke digitalisering zijn aan de orde van de dag.

Kortom een dynamische branche! Binnen Pon Automotive is het team Digital Solutions & Insights (DS&I) verantwoordelijk voor de digitalisering.

Dat doen we voor onze mooie voor merken als Porsche, Volkswagen, SEAT, ŠKODA, CUPRA en Audi. Maar dat doen we vooral voor een optimale klantbeleving.

Zowel online als offline bij onze retail partners. Voor de aanschaf van een auto, maar ook voor service en onderhoud.

Jij weet als geen ander dat alles valt of staat bij data. Datagedreven werken is één van de speerpunten voor de teams Data driven reports.

Voor een van deze teams zoeken wij een Team Lead.

Het leuke van de Lead rol is dat er verschillende facetten samen komen : Het coachen en begeleiden van een gedreven team, Agile werken, het inzetten van goede consultancy vaardigheden richting al jouw stakeholders, het neerzetten van een strategie voor de afdeling en ontwikkeling van hoogwaardige data oplossingen.

Dit laatste is in deze rol belangrijk : jij weet hoe je de datagedreven producten naar een hoger niveau tilt en begrijpt welke (agile) processen hierbij een rol spelen.

Het Data driven reports team bestaat uit zes data specialisten. Samen met hen zorg jij ervoor dat er een goed lopend team is met een consistente realisatie en kwaliteit van rapportages en dashboards.

Je bent verantwoordelijk voor de informatieproducten in het Tableau Insights Portal als ook voor het selfservice BI platform.

Je kan hierbij denken aan rapportages zoals de Service Rapportage, Marktrapportage, Connectivity rapportage en vele andere.

Als Lead werk je continue samen met andere teams binnen DS&I. We zoeken elkaar op om te inspireren en innoveren. Dit alles om te zorgen dat we met elkaar onze klanten en de organisatie verder brengen in een groeiende digitale wereld.

Wat vragen we van jou

Het allerbelangrijkste is dat je past bij het team van Digital Solutions & Insights. Wij hebben een klantgerichte mindset, werken agile en hechten daarnaast veel waarde aan de Pon kernwaarden : Passion to perform, trust to act, act responsibly en Make it fun.

Als Lead data driven reports ben je kwaliteitsgericht. Je bent sterk in overtuigen en daadkracht waarmee je de producten naar een hoger niveau tilt.

Verder vragen wij van jou :

 • HBO / WO werk- en denkniveau;
 • Leidinggeven binnen een organisatie met een complexe informatievoorziening structuur en diverse stakeholders;
 • Pré : Realiseren van complexe data driven report / datawarehouse oplossingen.

  Wat bieden wij

  Als je kiest voor Digital Solutions & Insights, dan kies je ook voor Pon en voor de wereld van Pon’ waarin passie voor onze sterke merken en ondernemerschap centraal staan.

  Daarom bieden wij onze medewerkers vrijheid, vertrouwen en veel verantwoordelijkheden. Mensen die met plezier werken, presteren beter en komen met nieuwe ideeën.

  Daarbij bieden we een mooi arbeidsvoorwaardenpakket dat bestaat uit :

 • Een meer dan marktconform salaris;
 • Een lease auto;
 • Tenminste verlof dagen (waarvan vakantiedagen en 6 ADV-dagen fulltime);
 • Een individueel keuze budget (bestaande uit 8% vakantietoeslag, bovenwettelijke vakantiedagen en mogelijk andere arbeidsvoorwaarden);
 • Diverse gratificaties, zoals een kerstbonus oplopend tot 4% dienstjaren, een kerstgratificatie van 4% en een jaarlijks een eenmalige uitkering;
 • Een collectieve zorgverzekering bij ONVZ of Zilveren Kruis met een werkgeversbijdrage;
 • Een Pon pensioenregeling via Stichting Pensioenfonds Pon;
 • De mogelijkheid om mee te doen met de Pon Vitality activiteiten, zoals bootcamps, fiets- en wielertochten, hardloopevents, golfclinics, hockey en ga zo maar door;
 • Personeelskorting op diverse producten en diensten van Pon;
 • En last but not least een gave werkplek met een goed bedrijfsrestaurant en lekkere koffie!
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier