Sr Planvormer Onderhoud Vastgoed / Schilderwerk
WR
Rotterdam, NL
3 dagen geleden
source : Monsterboard

Bij welk bedrijf je gaat werken :

 • Wij bieden bouwkundige totaaloplossingen voor het verduurzamen, renoveren en onderhouden van woningbouw.
 • Ben jij een veelzijdige planvormer?
 • Heb je kennis van meerjarig onderhoud scenario's?
 • Vaste baan : Sr Planvormer Onderhoud Vastgoed Planmatig - Ervaren Planvormer Onderhoud

  Wij zijn dé onderhoudspartner voor woningcoöperaties, Vve’s en zorginstellingen in Zuid-Holland. Wij bieden bouwkundige totaaloplossingen voor het verduurzamen, renoveren en onderhouden van woningbouw.

  Alle projecten worden uitgevoerd in bewoonde toestand.

  Wij bieden een inspirerende werkplek in een open bureau cultuur. Daarnaast werk je met collega’s die graag samenwerken en kennis met elkaar delen.

  Welke taken horen bij een Sr Planvormer Onderhoud Vastgoed : Voor de vacature als Ervaren Planvormer Onderhoud Rotterdam Planmatig ga je het volgende doen :

  Ben jij iemand die alles weet van het degradatie proces van schilderwerk en houten ondergronden? En wil je die kennis gebruiken om meerjaren onderhoudsbegrotingen op te stellen?

  Ontdek dan wat deze vacature voor en jou in petto heeft. Functieomschrijving :

 • Verantwoordelijk voor zowel het opnemen van werken (waaronder het opmeten van gebouwen / objecten, het beoordelen van de onderhoudstoestand en het adviseren over de toe te passen behandelingen) als voor het berekenen van de benodigde hoeveelheid manuren, materialen, materieel en hulpapparatuur;
 • Je kunt het degradatieproces van schilderwerk en houten ondergronden in kaart brengen en hierover adviseren;
 • Op basis van de staat waarin een complex zich verkeerd maak je scenario’s voor het meerjarenonderhoud die passen bij de eisen die de opdrachtgever aan het complex stelt en weet dit uiteindelijk tot een begroting en activiteitenplan af te ronden;
 • In deze functie onderhoud je contacten met de leveranciers, klanten, opdrachtgevers en collega’s. Je werkt nauw samen met de projectleiders;
 • Verantwoordelijk voor het opvragen en beoordelen van offertes om je begroting te onderbouwen;
 • Je schat risicofactoren in die projectkosten kunnen beïnvloeden;
 • Verantwoordelijk voor de informatie overdracht naar het uitvoerende team welke jouw plan zal uitvoeren;
 • Op basis van nacalculaties stel je afwijkingen van de berekende hoeveelheid manuren, materieel en materialen vast en adviseer je over aanpassingen van normen / kengetallen.
 • Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar een gemotiveerde Ervaren Planvormer Onderhoud, die past in deze rol. Dit ben jij :

 • HBO of MBO denkniveau of tenminste vijf jaar ervaring in een soortgelijke functie;
 • Kennis en ervaring in MS Office en LEAN. Sharepoint is een pré;
 • Inhoudelijke vakkennis van meerjarig onderhoud scenario’s en RGS, inclusief bijbehorende wet- en regelgeving;
 • Kennis en ervaring van het begroten van Planmatig Onderhoud in bewoonde staat;
 • Vloeiend in de Nederlandse taal in woord en geschrift;
 • Uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden, onder andere voor in- en externe communicatie en het opstellen van begrotingen;
 • Analytisch en probleemoplossend vermogen;
 • Flexibel, weet overzicht te houden en heeft een aanpakkers werkhouding;
 • Kwaliteit- en resultaatgericht, verantwoordelijk van begin tot einde project;
 • Je kunt zowel goed zelfstandig als in teamverband werken;
 • Je woont in de omgeving van Rotterdam, Delft, Gouda, Spijkenisse en Dordrecht.
 • Wat maakt werken bij deze werkgever zo leuk? : We zoeken iemand voor de lange termijn. We hebben een goede sfeer. Daarom investeren we ook in onze medewerkers.

  Daarnaast word je goed ingewerkt. En daarbij bieden wij uitgebreide studiemogelijkheden.

  Over het salaris gesproken. De salarismogelijkheden zijn gunstig en hangen af van jouw niveau. Daarbij spelen zowel jouw mogelijkheden, ervaring en opleiding een rol.

  Jij wordt goed beloond, voor wat jij kan.

  WR begeleidt jou naar een nieuwe werkgever. Vandaar dat dit een aantrekkelijke baan is voor jou. Reageer daarom snel.

  WR schat de range voor het brutosalaris globaal in op Euro tot Euro Dit is per maand, een 40-urige werkweek. Daarnaast zijn er goede secundaire regelingen.

  Bij deze vacature is het mogelijk ook parttime te werken. WR streeft naar een goede match. Wij weten wat er speelt en zijn daarom heel waardevol voor jou.

  Op deze wijze wordt dit een stap voorwaarts. Dit geldt ook voor je salaris.

  Tenslotte gaat het om een vaste baan. WR doet Werving en Selectie voor vaste banen en dus GEEN detachering. Solliciteer binnen enkele muisklikken : Bij dit bedrijf spelen nog wat zaken die je tegen kan komen.

  Denk aan Ervaren Planvormer Onderhoud Technisch Medewerker Planner, Planner Renovatie en Onderhoud of Planner Bouw Onderhoud.

  Voor deze vacature is in de buurt wonen handig. Wij zitten in Rotterdam, dus als jij in ZH, Leerdam, Vlaardingen, Berkel en rodenrijs of Valkenburg woont dan is dat gunstig.

  Maar ook Schiedam, Voorschoten, Krimpen aan de lek en Bergambacht zijn prima. Woon je in Capelle aan den ijssel, Rijswijk of Delft en zie je de vacature zitten, reageer dan zeker ook.

  En dat geldt ook voor Zwijndrecht, Bodegraven, Hoek van holland of Scheveningen deze woonplaatsen zijn ook dichtbij. Loosduinen, Randstad en Maassluis liggen ook gunstig als het gaat om de reisafstand.

  Solliciteer nu direct met de button solliciteren. Dan krijg je direct antwoord. Vervolgens wordt jouw sollicitatie direct opgepakt.

  Dit doet de recruiter voor deze werkgever. WR voor een Vaste Baan. Zo werken wij snel en goed. Stuur direct je CV mee, dat werkt het snelst.

  Verder kan je daarna nog informatie doorgeven. Na het solliciteren volgen nog vragen. Reageer direct op deze advertentie en wij kunnen direct kijken of we een kennismakingsgesprek kunnen regelen.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier