Is aan je scooter sleutelen jouw hobby? Lees dan snel verder!
Regiodienst
Amsterdam, Netherlands
33 dagen geleden

Introductie

Gaat al jouw vrije tijd naar sleutelen aan je scooter / brommer? Vind jij het interessant om je scooter helemaal uit elkaar te halen om vervolgens weer in elkaar te zetten?

Dan ben jij precies de persoon die wij zoeken, lees snel verder!

Organisatie

De organisatie is internationaal georiënteerd en bestaat uit twee afdelingen. Enerzijds de CNC afdeling waar wordt gedraaid en gefreesd.

Anderzijds is sleutel’ afdeling, waar matrijzen worden ge(de)monteerd. De organisatie werkt op aanvraag van de klant, hierdoor worden er alleen maar enkele stuks geproduceerd.

Functie

Als junior matrijzenmonteur bestaan jouw taken uit het sleutelen. Hiermee wordt bedoeld het in- en uit elkaar halen van matrijzen.

Op afspraak komen klanten met hun matrijs die jij vervolgens demonteren, probleem moet oplossen en vervolgens weer moet monteren.

Functie-eisen :

 • MBO diploma binnen de techniek of bezig met BBL opleiding;
 • Rijbewijs en auto is een pré (mag ook scooter);
 • Woonachtig in de regio van Amsterdam;
 • Je bent leergierig en enthousiast!
 • Aanbod

  Wij bieden een uitdagende en afwisselende baan binnen een dynamisch bedrijf waar een informele sfeer heerst. Salaris conform CAO en prima secundaire arbeidsvoorwaarden.

  Tevens krijg je volop de mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en door te groeien.

  Solliciteren
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier