Elektromonteur
Connect
Flevoland, Almere
6 dagen geleden

Over jouw rol

Wil jij werken voor à à n van de grootste bouwbedrijven van Nederland? Vind jij het leuk om bouwplaats installaties en elektrische apparaten op locaties te installeren, te onderhouden en te repareren?

Dan is onze opdrachtgever echt iets voor jou! Bij deze job krijg je de volgende voorwaarden :

 • Marktconform salaris
 • CAO Bouw en Infra
 • 25 vakantiedagen + 20 ATV dagen 45 vrije dagen
 • Werken voor een internationale organisatie
 • Kansen om door te groeien
 • De werkplaats bevindt zich in Almere, dit is lekker centraal en goed te bereiken met het OV of de auto. Met de auto is de werkplaats goed te bereiken vanaf Utrecht, Amsterdam, Amersfoort of Lelystad!

  Jobomschrijving

  Wanneer jij je dag start als elektromonteur ga je aan de hand van schema's en tekeningen bouwplaatsen inrichten en aansluiten.

  Dit zijn vaak de tijdelijke bouwplaatsen voor de monteurs. Je krijgt te maken met een groot materieelpakket met onder andere bouwwaterinstallaties, gasinstallaties, telefooninstallaties en riolering.

  Jij bent ook degene die deze materialen keurt en mocht het nodig zijn deze repareert. Daarnaast inspecteer je niet elektrisch materieel zoals rolsteigers en ladders, je bent dus niet alleen elektromonteur!

  In deze functie is de standplaats Almere, vanuit deze locatie kan je naar een bouwproject in Nederland. Dit kunnen de meest uiteenlopende projecten zijn! In deze job wordt er van je gevraagd om mee te denken in de verschillende processen, ook zijn er veel opleidingsmogelijkheden om jou op een hoger niveau te krijgen!

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier