Bedieningsmedewerker
@Work Personeelsdiensten
Eesterga, NL
6 dagen geleden
source : Uitzendbureau.nl

Tafel 5 bestelt bij jou drie wijntjes met een kaasplank. Op weg naar de bar loop je langs tafel 8, waar je een bestelling van drie cassis, vier cola en twee rode wijn opneemt.

Als bedieningsmedewerker sta jij de klanten te woord en zorg je ervoor dat alle bestellingen snel en probleemloos worden afgehandeld.

Een leuke, flexibele baan die bovendien zelfs handig te combineren is met je studie. Sta jij te popelen om als bedieningsmedewerker aan de slag te gaan? Lees dan snel verder!

Wat ga je doen?

Als bedieningsmedewerker ben jij flexibel inzetbaar, voornamelijk in de ochtend- en avonduren. In de ochtend draai je ontbijtdienst voor onder andere het hotelgedeelte.

39;s Avonds gaat het voornamelijk om gasten die komen dineren vanuit het hotel.

Als bedieningsmedewerker ga je bij de tafels langs om de bestellingen van klanten op te nemen. Jij zorgt ervoor dat de klanten te drinken krijgen, dat de tafels netjes klaargemaakt en afgeruimd worden en dat de werkomgeving netjes gehouden wordt.

Ook zorg jij ervoor dat bestellingen voor maaltijden bij de keuken worden doorgegeven, zodat deze direct bereid kunnen worden.

Zodra de maaltijden klaar zijn, serveer je deze op de tafel. Natuurlijk ga je ook even bij de tafels langs om ter vragen of alles naar wens is.

Kortom jij zorgt ervoor dat klanten zich thuis voelen!

Wat krijg jij?

 • Een leuke (bij)baan, bijvoorbeeld voor naast je studie;
 • Flexibele werktijden;
 • Een team met leuke collega's;
 • Wekelijks op woensdag jouw loon uitbetaald.
 • De fooi wordt verdeeld onder alle medewerkers.
 • Vaardigheden

  Wat verwachten wij van jou ?

 • Je bent woonachtig in de omgeving van Lemmer;
 • Je kunt met een dienblad lopen;
 • Je bent sociaal en communicatief vaardig.
 • Over de werkgever

  Je gaat aan de slag bij een vakantiepark in de omgeving van Easterga. Ze beschikken naast hotelkamers, een jachthaven en een bungalowpark over vele faciliteiten.

  Denk hierbij aan een restaurant, bowlingbaan, zwembad, fiets- en -bike verhuur, sloepverhuur, solarium, massage, squash en fitnessruimte.

  Als bedieningsmedewerker werk hier voornamelijk in de ochtend- of avonddienst.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier