Stratenmaker Sneek
Het Werkplein
Hoorn , NL
2 dagen geleden

Wat ga je doen?

Je houdt je niet alleen bezig met het leggen van verschillende soorten stenen, maar doet ook al het voorwerk van het leggen van de bestrating.

Zo begint je met het intekenen van de ruimte die voorzien moet worden van bestrating. Je kiest de stenen die gelegd moeten worden, bepaalt hoeveel stenen er nodig zijn voor de ruimte en hoe deze stenen moeten liggen.

Vervolgens worden de stenen ingeslagen, wordt de grond glad gemaakt en worden de stenen eventueel gesneden. Pas als dit allemaal gedaan is, gaat je aan de slag met het leggen van de stenen.

Wie ben je?

Herken jij jezelf in het volgende?

 • Jij steekt graag de handen uit de mouwen;
 • Jij bent fysiek sterk;
 • Jij hebt ervaring of bent bereid om het vak te leren;
 • Jij hebt een gemotiveerde en flexibele werkhouding;
 • Jij bent in het bezit van een geldig VCA certificaat, of bent bereid om deze te behalen.
 • Jij bent in het bezit van rijbewijs B;
 • Jij hebt geen 9 tot 5’ mentaliteit;
 • Wat mag je verwachten?

  Voor wie ga je werken?

  Je gaat werken voor Het Werkplein! Samen met onze backofficepartij stellen wij ons op als goed werkgever. Dit houdt voor ons in dat wij persoonlijk betrokken zijn bij al onze medewerkers en die extra stap zetten die soms nodig is om jou te helpen.

  Wij staan altijd voor je klaar! Zo heb jij een eerste aanspreekpunt en een collega als back-up, welke precies weten wat er bij jou speelt.

  Onderhandeling omtrent salaris? Nieuwe baan? Uitdagingen, welke je functioneren in de weg staan? Wij staan voor jou klaar!

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier