Maintenance Technician
Yourprofessionals
Almere, NL
12 uur geleden

Wil jij stappen maken in je carrière en doorgroeien naar de rol van maintenance technician? Bij Your Professionals Engineering kan je direct starten met het maken van stappen in jouw technische carrière! Wij bieden monteurs de mogelijkheid om te starten met een twee jarig opleidingstraject tot Maintenance technician.

Heb jij een afgeronde mbo 3 of 4 richting Elektrotechniek, Werktuigbouwkunde of Mechatronica?

Wil jij ook sleutelen aan jouw toekomst? Lees dan snel verder!

Organisatie-en afdelingomschrijving

Your Professionals Engineering is al tien jaar specialist binnen de techniek. Wij richten ons voornamelijk op de procestechniek, met als specialisatie Food, Chemie en Industrie.

Binnen deze branches richten wij ons op de specialisten zoals monteurs, maintenance technicians, engineers en managers.Binnen Engineering hechten we veel waarde aan ontwikkeling, omdat de techniek altijd vol in ontwikkeling is.

Sleutel en ontwerp jouw volgende carrièrestap bij Your Professionals Engineering!

Functieomschrijving

In dit opleidingstraject word je begeleid door ervaren HR-Professionals. Samen met hen ga je ervoor zorgen dat je binnen twee jaar de beste maintenance technician bent.

Je start met het maken van een kennistest om te kijken hoe jouw huidige technische kennis is. Op basis van die uitslag gaan we samen met jou en onze opleider in gesprek om te kijken waar in het traject jij kan starten.

Op deze manier heb jij een persoonlijk opleidingsplan. De opleidingen die je krijgt, dragen direct bij aan jouw ontwikkeling richting de functie van maintenance technician.

Al deze cursussen worden gevolgd bij erkende opleiders, waardoor je certificaten krijgt die wereldwijd erkent zijn.

In deze rol ben je voornamelijk bezig met het leren schrijven van onderhoudsplannen, het op een juiste manier oppakken en uitvoeren van projecten en ga je beginnen met het leren van engineeren.

In het eerste jaar start je met het volgen van een cursus projectmanagement, om je vaardigheden voor het starten en uitvoeren van projecten te verbeteren binnen de techniek te verbeteren.

In het tweede jaar ga je aan slag met technisch inhoudelijke cursussen, zodat je meer de diepte in kan en analytisch naar processen kan gaan kijken.

Ook ga je leren om onderhoudsplannen te schrijven.

Profiel

 • Een afgeronde mbo 3 of 4 richting Elektrotechniek, Werktuigbouwkunde of Mechatronica
 • Knowledge of the Dutch language is requiered!
 • Aanbod

 • Uitstekend salaris
 • Ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden
 • Mogelijkheid tot een leaseauto
 • Kernstad : Almere, Amsterdam, Utrecht

  Ben jij klaar voor dit Maintenance Traject en ga jij sleutelen aan jouw toekomst? Reageer dan nu met jouw cv en een kleine motivatie.

  Vragen over dit traject of ben je op zoek naar een andere functie binnen de Productie, Food, Chemie of Industrie? Bel of app Timo, HR Officer Engineering & Technical Services via 0610269712.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier