Toezichthouder
continu
Zeeland, NL
5 dagen geleden

Toezichthouder

Voor deze functie is het van belang dat je ervaring hebt als of interesse hebt in toezicht houden. Je bent leergierig ingesteld en pakt nieuwe werkzaamheden proactief op.

Dat uit zich er in dat nieuwe zaken niet lang op jouw bureau blijven liggen. Jij zorgt dat je scherp inzicht hebt in je eigen werkzaamheden : het uitvoeren van controles.

Jouw sterke communicatieve vaardigheden zijn belangrijk. Die zijn duidelijk en analytisch, zowel in je dagelijkse omgang met je collega's als in je inspectierapporten.

Tijdens je werkzaamheden sta jij sterk in je schoenen en durft daarom indien nodig te handhavingsmaatregelen te treffen.

Jij hebt maar één doel voor ogen : zelfstandig controles uitvoeren.

Functie-eisen

Voor deze allround functie wordt het volgende gevraagd :

 • Minimaal een afgeronde MBO-2 opleiding in de richting Elektrotechniek
 • Professionaliteit, betrouwbaar en een groot verantwoordelijkheidsgevoel;
 • Ervaring met Hoogspanning is een pré;
 • Ervaring als toezichthouder / opzichter / controleur
 • Interesse in het veilig werken binnen de elektrotechniek
 • Je bent in het bezit van rijbewijs B;
 • In bezit van je Stipel HS of bereidt deze te halen.
 • Mocht je niet aan alle eisen voldoen, dan is dat geen probleem. Neem gewoon eens contact op om de mogelijkheden te bespreken!

  Arbeidsvoorwaarden

  Continu is een technisch intermediair in de werktuigbouwkunde en elektrotechniek en bemiddelt in vaste banen. Deze vacature betreft een vacature waarbij het de bedoeling is dat je de vaste kern van het bedrijf komt versterken.

  Salaris en voorwaarden

  Er wordt een boven marktconform salaris geboden. Onze opdrachtgever heeft een goede cao. Hierdoor heb jij recht op 25 vakantiedagen + 13 ADV dagen.

  Onze klant is de technische dienstverlener op het gebied van infrastructuur in de regio Zeeland! Van schets en engineering tot aanleg en onderhoud.

  Hierbij komen alle disciplines als elektrotechniek LS / HS, civiele techniek, werktuigbouwkunde en installatietechniek aan bod.

  Er zijn ruim 600 mensen werkzaam bij deze opdrachtgever en zijn dagelijks op zoek naar versterking en uitbreiding van de afdelingen.

  Zowel starters als zeer ervaren mannen zijn welkom.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier