Junior instructeur
Olympia
BERKEL EN RODENRIJS, NL
1 dag geleden

Bedrijfsomschrijving

Het bedrijf is gespecialiseerd in veiligheid, zij ontzorgt haar klanten volledig om de veiligheid en veilig werken mogelijk te maken binnen de organisatie.

Functieomschrijving

Voor een van onze opdrachtgevers geef jij een onvergetelijke dag een cursus of workshop omdat jij de missie hebt jouw passie voor veiligheid over te brengen.

Je geeft les op een van de oefencentra ’s of bij een van de opdrachtgevers. Je beantwoordt vraagstukken vanuit onze opdrachtgevers naar ieders tevredenheid.

En de werkzaamheden die te maken hebben met opleveren van advies plannen rond jij af binnen de gestelde termijnen. Samen met onze cursisten evalueer je de training en sta je open voor feedback waardoor jij je nog beter kan ontwikkelen.

Tevens geef je input aan het kenniscentrum als het gaat om het opstellen van nieuwe lesplannen. Ook zal je deelnemen aan train de trainer bijeenkomsten

Functie-eisen

Om in aanmerking te komen voor deze functie heb je enige ervaring in de veiligheidsbranche en je hebt MBO werk en denkniveau.

Je bent communicatief en didactisch sterk. Je bent oplossings- en resultaatgericht. Tevens ben je bereid je diploma (kader) instructeur EHBO en BHV te halen.

 • Vast werk
 • Parttime o.b.v. 32 uur per week
 • Per direct beschikbaar
 • Als je via Olympia gaat werken, kan je al vanaf € 13,95 per maand onbeperkt sporten en heb je de keuze uit meer dan 100 locaties van de fitnessketens Fit For Free, SportCity, Achmea health Centers en Fit20
 • Bij Olympia is iedereen welkom. Dus jij ook. Wij helpen dagelijks mannen en vrouwen, van jong tot oud en van iedere afkomst aan een leuke baan.

  We maken graag kennis met je.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier