Commercieel medewerker klimaattechniek en duurzaamheid
Technische Unie
Leeuwarden, NL
1 dag geleden

Icoon vakgebied

Commercieel medewerker klimaattechniek en duurzaamheid

Locatie Leeuwarden MBO Fulltime Klimaattechniek Duurzaamheid

Weet jij alles van klimaattechniek en zie jij dat duurzaamheid een steeds grotere rol speelt in jouw vakgebied? Ben jij een duizendpoot die sales, commercieel denken en techniek met elkaar kan combineren?

Ga jij voor die ultieme klantbeleving en staat het zoeken naar oplossingen centraal? Kom dan ons verkoopteam in Leeuwarden versterken.

Jouw rol op de verkoop binnendienst

Als technisch specialist ben je hét aanspreekpunt voor klanten en collega’s voor alle vragen over verwarming en klimaattechniek.

Je werkt aan de goede band met je klanten, weet wat zij nodig hebben en vertaalt dat naar scherpe offertes en orders. Door in gesprek te gaan inventariseer je de wensen én verwachtingen van je klanten en adviseer je over onze producten en dienstverlening.

Duurzaamheid, circulariteit, kosten- en milieubesparend en zoeken naar alternatieven zijn voor jou zeker ook onderwerp van gesprek.

Kansen voor upselling en cross selling laat je niet onbenut.

Vanuit de verkoop binnendienst speel je ook een centrale rol naar collega’s. Denk aan de accountmanager die jou aanhaakt in gesprek met de klant of een collega die een beroep doet op je technische kennis.

Je werkt in een enthousiast salesteam en ziet elke dag als een kans om de relatie met je klanten te optimaliseren. Je werkt resultaatgericht en weet anderen daar in mee te nemen.

Je profiel

 • Jij hebt een mbo opleiding en commerciële werkervaring (bijvoorbeeld bij een technische groothandel, installatiebedrijf).
 • Je bent communicatief sterk en een kei in relatiebeheer.
 • Je bent klantgericht, proactief en resultaatgericht en weet het beste uit jezelf en anderen te halen.
 • Wij bieden

  Naast een prima salaris bieden wij uitstekende arbeidsvoorwaarden, zoals 28 + 12 verlofdagen, winstdeling, obligatieregeling, fietsplan, bedrijfsfitness regeling en korting op al onze producten.

  Ook kun je rekenen op veel vrijheid en zelfstandigheid, een stimulerende werkomgeving en volop opleidings- en doorgroeimogelijkheden.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier