Procurement specialist
Randstad
TERNEUZEN, NL
1 dag geleden

Functieomschrijving

Wil jij graag werken in een internationale omgeving? Hou jij ervan om te zorgen dat alles helemaal klopt? Heb je al enigszins ervaring met procurement en kennis van SAP?

Dan is deze functie als procurement specialist wat voor jou!

Procurement specialist Terneuzen Minimaal MBO

Wat ga jij doen?

Jij gaat tijdelijk aan de slag voor het procurement team. De functie procurement specialist houdt in dat je binnen een inkoopteam jezelf bezig houdt met het opnieuw verwerven van offertes en of opdrachten.

Het is jouw taak om verantwoordelijk op je te nemen voor het maken van aankoop aanvragen. Ook ondersteun jij andere verzoekers in meerdere categorieën om aanvragen binnen inkoop af te handelen.

Jij wordt in deze rol betrokken bij het trainen van aanvragers, en weet jij de algemene procesgang binnen het "Procure to Pay" proces.

Wie ben jij?

Jij hebt minimaal MBO bij voorkeur in supply chain, business of een gerelateerde discipline. Jij hebt gevorderde kennis van SAP, sourcing processen en office desktop-applicaties.

Ervaring met issue management is belangrijk. Aangezien jij in een internationale omgeving aan de slag gaat, kun je Engels spreken, schrijven en lezen.

Het spreken van Duits en / of Italiaans is een pluspunt. Jij kan klantgericht werken, maar kan ook onafhankelijk werken en neemt verantwoordelijkheid op je.

Wat krijg je terug als Procurement?

 • Een leuke gevarieerde baan;
 • Salaris afgestemd op jouw ervaring en leeftijd;
 • Kilometervergoeding (incl. eventuele tunnelkosten)
 • 25 vakantiedagen obv FT
 • Koffie à volonté
 • Gezellig team en kantoor
 • Geïnteresseerd in deze functie van Procurement specialist? Reageer dan snel door op de sollicitatie knop te drukken, dan komt jouw sollicitatie het snelst bij ons terecht.

  Voor meer informatie voor de functie procurement specialist. Bel dan naar 0115-640300 of app naar 06-20707385.

  Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent. Sollicitatieprocedure

  Je maakt een 'mijn Randstad' account aan om te kunnen reageren op onze vacatures. Dit doe je automatisch wanneer je voor het eerst een sollicitatie afrond bij Randstad, heel eenvoudig dus.

  Via je 'mijn Randstad' account beheer je gemakkelijk je gegevens en gaan je volgende sollicitaties nog sneller!

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier