Uitvoerder Infra
Multi nv
Den Haag
6 dagen geleden

Functie omschrijving

Je maakt onderdeel uit van een projectorganisatie waarbij je energie krijgt van de gedrevenheid van het team, kwaliteit die jullie leveren op projecten en de dynamiek en hectiek van de bouwplaats waarin jij je prettig voelt.

Je krijgt te maken met de volgende werkzaamheden : Het aansturen en bijsturen van de projectuitvoering. Het tonen van kwaliteit aan onze klanten wordt steeds belangrijker.

Je zorgt er ook voor dat de activiteiten worden uitgevoerd conform het kwaliteits- en veiligheidsplan. Tijdens het project behandel jij klachten, risico’s en afwijkingen in het afwijkingenoverzicht en risicodossier.

In overleg met je hoofduitvoerder of projectmanager onderneem je acties om de problemen op te lossen en te voorkomen. Je hebt veel contacten met leveranciers, opdrachtgevers voor bouwwerkzaamheden, inleenkrachten en natuurlijk veel eigen collega’s.

Je bewaakt de werkbegroting tijdens de uitvoering. Waar nodig moet jij corrigeren of bijsturen om het project te bewaken.

Je speelt een rol bij de evaluatiebijeenkomsten van een project met als doel de toekomstige projecten verder te optimaliseren.

Je rapporteert in je rol aan een hoofuitvoerder.

Profiel

Je hebt een MBO / HBO werk en denkniveau aangevuld met minimaal 5 jaar werkervaring binnen infra projecten op het gebied van civiel.

Je hebt een opleiding in de richting civiel, bouwkunde of vergelijkbaar. Je hebt een passie voor grote en complexe infra projecten.

Je hebt geen bezwaar tegen mobiliteit en een incidentele overnachting.Je bent standvastig en communicatief vaardig. Bij wijzigingen in de planning ben je in staat te improviseren en je denkt mee om zaken organisatorisch te verbeteren.

Daarnaast ben je een teamspeler, doel- en resultaatgericht en sta je voor kwaliteit.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier