Avond- en nachtdienst senior herstelondersteuner (hbo)
Stichting Anton Constandse
den haag, NL
1 dag geleden

Om de beste zorg te verlenen aan onze cliënten is de dienstverlening uitgebreid om 24 / 7 paraat te staan. In deze nieuwe functie ondersteun je de teams buiten kantoortijden.

Zorg jij samen met de collega’s voor een optimale bereikbaarheid?

In deze gecombineerde functie werk je mee aan het professionaliseren van onze dienstverlening na de reguliere werktijden.

Je bent bereikbaar voor alle 34 werkeenheden en ambulante cliënten ofwel je bent organisatie breed inzetbaar. Je wordt volgens rooster afwisselend in de avond en nacht ingedeeld.

In de avonddienst zijn de werktijden van 17 : 00 tot 23 : 00 uur en in het weekend van 16 : 00 tot 23 : 00 uur. De nachtdienst start om 22 : 45 tot 07 : 45 uur.

Je biedt adequate ondersteuning in aanvulling op de bestaande zorg van de collega’s binnen de teams. Je komt ter plekke bij calamiteiten of in acute situaties waar assistentie nodig is.

Daar ligt jouw kracht en senioriteit. Je bent een sterke alerte persoonlijkheid die op diverse niveaus soepel kan communiceren en indien nodig afstemming zoekt met crisisdiensten.

Met jouw representatieve voorkomen ben je direct aanspreekpunt voor externe contacten op organisatieniveau. Bij escalatie sta je in direct contact met de vier gebiedsmanagers.

Je maakt deel uit van een team van 4 fte en je bent 24-32 uur per week beschikbaar.

Over de organisatie

Herstel is een persoonlijk proces waarbij mensen met een (ernstige) psychische aandoening de grip op het leven terug proberen te krijgen.

Jezelf leren kennen met deze aandoening rn weer een toekomst creëren, staat hierbij centraal.

Stichting Anton Constandse werkt met een uniek concept waardoor de mensen worden ondersteund door een professional die gespecialiseerd is in herstelondersteuning.

Vanuit 34 locaties in de regio Den Haag ondersteunen wij ruim 1500 cliënten. De stichting heeft verschillende woonvoorzieningen voor mensen die intensieve psychische begeleiding nodig hebben.

Er is een aantal gespecialiseerde woonvormen voor bijvoorbeeld jongeren, mensen met Korsakov, ASS (Autisme Spectrum Stoornis) of dubbele problematiek (verslaving of een lichamelijke beperking).

Wat breng je mee?

 • Hbo-diploma (Social Work of vergelijkbaar)
 • Aantoonbare ervaring in een vergelijkbare functie
 • Minimaal 5 jaar ervaring met de doelgroep en daardoor kennis van complexe ziektebeelden in de psychiatrie en / of verslaving
 • Gedegen kennis van de sociale kaart in Den Haag en van relevante wet -en regelgeving
 • Wij bieden jou

 • Jaarcontract, met mogelijkheid tot een vast contract
 • Salaris conform de CAO-GGZ in FWG50, max. € 3.678,- bruto per maand bij 36 uur p / w. Het salaris is afhankelijk van ervaring en opleiding
 • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder computerlening, fietsproject, collectieve korting op verzekeringen
 • Deskundigheidsbevordering door middel van een intern bij- / nascholingsprogramma
 • Eindejaarsuitkering van 8,33%
 • Goede studiekostenregeling
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier