Consultant en Projectmanager Real Estate
Royal HaskoningDHV Zwolle
Eindhoven
3 dagen geleden

Onze klanten bestaan uit grote multinationals wereldwijd met veranderde behoeften. Met jouw expertise kunnen wij samen creatieve oplossingen vinden voor thema’s als gezonde en slimme werkplekken, duurzame en circulaire economie en digitale oplossingen.

Zo kun jij als Consultant en Projectmanager Real Estate bijdragen aan een betere wereld.

Wat je doet als Consultant en Projectmanager Real Estate

Als creatieve Vastgoedadviseur en Projectmanager ben jij de verbindende schakel tussen de opdrachtgever, hun team en ons team.

Je begeleidt de opdrachtgever in het proces en zet de resultaten om in een succesvol project. Je adviseert onze multinational klanten hoe ze hun vastgoedobjecten en -portefeuille kunnen optimaliseren, zodat ze aansluiten bij de behoefte van de organisatie en eindgebruiker.

Dit kan voor kantoren, onderzoekscentra of andere typen vastgoed zijn. Voorbeelden van het type werk zijn :

 • Ontwikkelen van werkplekconcepten;
 • Opstellen van Programma’s van Eisen en masterplannen;
 • Uitvoeren van haalbaarheidsstudies;
 • Ontwikkelen van strategische huisvestingsconcepten voor vastgoedportefeuilles.
 • Thema's als gezonde en slimme werkplekken, duurzame en circulaire economie en digitale oplossingen zijn verweven in onze waardeproposities voor onze klanten.

  Je bouwt goede relaties op met je klanten en blijft voortdurend op zoek naar nieuwe kansen. Dit doe je natuurlijk niet alleen.

  We werken samen in multidisciplinaire teams aan de best mogelijke oplossingen voor onze klanten en begeleiden we nieuwe collega’s, vooral nu gedurende de tijden van thuiswerken.

  Je bent dan ook een teamspeler die verantwoordelijkheid durft te nemen. Als geen ander weet jij collega’s te motiveren en te inspireren en zorg je ervoor dat iedereen in het team kan excelleren in zijn rol.

  Waar je komt te werken

  Royal HaskoningDHV maakt al sinds 1881 een wereld van verschil in het leven van mensen. Als onafhankelijk internationaal advies- en ingenieursbureau, werken we al 140 jaar wereldwijd aan projecten binnen verschillende culturen, sociale omstandigheden en bedrijven.

  Enhancing society together is onze drijfveer. Onze meer dan 6.000 collega's, verspreid over 150 landen, zijn toegewijd aan onze belofte om samen de samenleving te verbeteren.

  Als Consultant en Projectmanager Real Estate word je onderdeel van de adviesgroep Project Management & Consultancy Multinationals.

  We zijn vindingrijk, ambitieus en heeft een brede klantenkring bestaande uit grote multinationals wereldwijd met veranderde behoeften.

  Met onze bedrijfsbrede strategie Strong 22 is het onze ambitie om nog meer tevreden klanten en betrokken teams te hebben en ondertussen een gezond, onafhankelijk bedrijf te blijven met een sterkte marktpositie.

  Daarom streven we naar 25% groei door innovatie, digitalisering en slimme oplossingen.

  Wat je meebrengt

  Als onafhankelijk Adviseur en Projectmanager ben je nieuwsgierig op de hoogte van trends en weet je de behoeften van de klant te vertalen naar de meest waardevolle oplossingen op het gebied van huisvesting.

  De levenscyclus van vastgoed is voor jou niet onbekend en je bent in staat om de huisvestingsbehoefte van de klanten voor de kortere en langere termijn in kaart te brengen.

  Ook neem je verantwoordelijkheid richting je klanten en zoekt altijd naar de best mogelijke oplossing passend bij de business case.

  Met jouw kritische blik zoek je altijd naar de vraag achter de vraag en heb je de wil om continu te verbeteren. En een bureaucratie?

  Daar houd je niet van. Jij wil namelijk dingen snel voor elkaar krijgen. Je bent een sterke communicator en erkent de individuele behoeften van alle stakeholders.

  Ook ben je instaat processen te leiden met stakeholders met verschillende meningen. Verder heb je dit in huis :

 • Relevante universitaire opleiding (bijvoorbeeld Management in the Built environment);
 • Minimaal 5 jaar ervaring in real estate consultancy en / of projectmanagement;
 • Sterke analytische en (visuele) communicatievaardigheden;
 • Up-to-date kennis van corporate real estate strategieën voor kantoren, onderzoekscentra en / of industriële assets;
 • Affiniteit met het functioneren en besluitvormingsproces van een multinationale organisatie;
 • Uitstekende kennis van de Nederlandse en Engelse taal.
 • Dit krijg je van ons

  We bieden een fijne werksfeer, waarbinnen collegialiteit en ontwikkeling van de organisatie en medewerkers belangrijk is.

  We coachen elkaar actief en belonen op basis van prestaties en persoonlijke competenties. Daarnaast bieden we je ook :

 • Een goede balans tussen werk en privé, onder andere door een laptop en telefoon van de zaak zodat je kunt werken waar en wanneer je wil;
 • 28 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband;
 • Pensioenopbouw via ons eigen pensioenfonds zodat alles voor je oude dag goed geregeld is;
 • Volop opleidings- en ontwikkelmogelijkheden. We werken niet met starre functies en vastomlijnde ontwikkelpaden, maar met flexibele rollen en veel keuzevrijheid;
 • Persoonlijk budget dat je kunt gebruiken om extra vakantiedagen of een fiets van te kopen. Liever elke maand wat extra’s op je rekening?
 • Dan kun je het ook laten uitbetalen;
 • Bonussen op basis van bedrijfswinst.
 • Verder werk je vanaf één van onze kantoren in Rotterdam, Amsterdam, Nijmegen of Eindhoven. Ook kun je thuiswerken of op de locatie van de klant.

  Je werkgebied is in principe in Nederland, maar een inzet in buitenlandse projecten is ook mogelijk.

  Ben jij onze nieuwe collega?

  We maken graag kennis met je! Klik op de sollicitatiebutton en upload je motivatie en je cv. Wil je eerst nog meer weten over deze baan?

  Neem dan gerust contact op met Susanne Rolaff, Associate Director +31 6 23 87 49 67 of stuur een mail naar . Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij Frank van der Velden, Lead Recruiter I&B via +3188 3482908 of .

  Acquisitie op deze vacature door bureaus is niet gewenst en aangeboden kandidaten worden niet in behandeling genomen.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier