Medior project engineer
Kenter
Duiven, Nederland
2 dagen geleden

Jouw energie

Geen vraagstuk is voor jou te complex. Jij weet altijd de technische oplossing te vinden voor de klanten van Kenter. Als engineer / projectmanager ben jij de spilfunctie voor het project.

Na het uitvoeren en opleveren van het project weet je het zeker : weer een belofte waargemaakt!

Zo werk jij aan de energie van vandaag én morgen :

Je draagt de beste (technische) oplossingen en adviezen aan voor complexe vraagstukken van de klant. Uiteraard binnen een bepaald budget.

De regie van de diverse projecten vallen onder jou verantwoordelijkheid, waarbij je acteert als intern en extern aanspreekpunt.

Op doortastende wijze vlieg je je projecten aan, met oog voor onze commerciële kansen.

Jouw werkgever

Wij zijn Alliander, een groep waarin verschillende bedrijven actief zijn waaronder Liander, Qirion en Kenter. Voor miljoenen Nederlanders ontwikkelen én beheren we het energienet.

Dat is hard werken, zeker nu de energietransitie in volle gang is. We zijn dan ook blij dat we kunnen rekenen op de kennis en kunde van onze 7.

000 vakmensen. Met elkaar bedenken en realiseren we technisch slimme oplossingen die het energienet klaarmaken voor de toekomst.

Wij geloven in een inclusieve en diverse organisatie waarin iedereen vanuit zijn eigen kracht en talent een kans krijgt.

Dus wat je verhaal ook is, je bent van harte welkom.

is een jonge en groeiende organisatie binnen Alliander met ongeveer 350 professionals. Binnen het bedrijfsonderdeel Verkoop & Realisatie werken we verdeeld over 5 regio’s en samen met andere bedrijfsonderdelen aan energie oplossingen voor grootzakelijke klanten door heel Nederland.

Voor uitgebreide informatie over de mogelijkheden bij Kenter en onze producten en diensten verwijs ik je naar onze website www.kenter.nu

Kom jij ons team in groei versterken?

Wat bieden we?

Jij hebt de energie, wij bieden je de ruimte. Ruimte om het beste uit jezelf te halen, daar worden we immers allemaal beter van.

Jij, Alliander en vooral onze klanten. En er is meer.

Voor deze vacature kan je rekenen op (o.b.v. een 38-urige werkweek) : Een salaris tot € 4.442,- (schaal 8) per maand.

Verder ontvang je een set aan secundaire voorwaarden die je zelf kunt samenstellen. Denk bijvoorbeeld aan het aanschaffen van extra vrije dagen of mogelijkheden voor ouderschapsverlof.

Ook zijn er ruime vergoedingen voor opleidingen & trainingen. We hebben alle mogelijkheden op een rij gezet op :

Jouw achtergrond

Met jouw energie blink je uit als medior project engineer. Sterker nog : met jouw gedreven, deskundige en ondernemende houding ben je een inspiratiebron voor het team.

Kennis? Die doe je graag op én deel je graag met je collega’s. Daarbij durf je zeker te zeggen dat jij uitstekende communicatieve vaardigheden bezit.

een HBO-werk- en denkniveau, bij voorkeur Elektrotechniek of Energietechniek.

zeker 5 jaar werkervaring in een soortgelijke technische projectmanager rol

aantoonbare kennis over energie-infrastructuren, middenspanningsinstallaties en bijpassende regelgeving.

een VCA VOL diploma op zak of je bent bereid om die te behalen.

kennis van Six Sigma Lean. Ben je hier nog niet bekend mee? Dan wil je graag een Lean-cursus volgen.

Bereid te reizen binnen regio Noord (Friesland, Groningen, Drenthe en kop van Overijssel)

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier