Kok
Stichting Zorgcentrum 'de Blanckenborg'
Blijham, Groningen, NL
4 dagen geleden

Hoe ziet de functie eruit?

De Blanckenborg' heeft een eigen voedingsdienst met maaltijdvoorziening in de wijk en een wijkrestaurant. Dagelijks worden er 120 maaltijden bereid voor de bewoners en 300 uitbrengmaaltijden bereid.

Als kok verricht je zelfstandig alle werkzaamheden binnen het proces van voedselvoorziening, bereiding, portionering, distribueren, serveren et cetera.

Je bewaakt de kwaliteit en bent verantwoordelijk voor de juiste uitvoering van de HACCP richtlijnen en procedures. Je verricht schoonmaakwerkzaamheden.

Ook heb je een assisterende rol in het restaurant zoals onder andere : serveren, zelfstandig bereiden van buffetten en catering.

Je werkt mee aan de totstandkoming van de menucycli. Je coördineert de dagelijkse gang van zaken in de keuken bij afwezigheid van de leiding van de keuken.

Wat hebben wij jou te bieden?

Een leuke functie in een organisatie volop in ontwikkeling waar leef- en werkplezier voorop staan. Een contract voor de duur van één jaar die bij gebleken geschiktheid wordt verlengd.

Salariëring op basis van ervaring in FWG 35 van de cao VVT, overige arbeidsvoorwaarden zijn ook op basis van de cao VVT.

Wat vragen wij van jou?

Je bent in het bezit van het diploma instelling / horeca kok niveau 3 of vergelijkbaar. Je bent creatief, gastvrij, kwaliteits- en resultaatgericht.

Je hebt goede communicatieve, plannings- en organisatorische vaardigheden en je bent computervaardig. Je bent een teamplayer, maar werkt ook makkelijk zelfstandig.

Je bent één keer per drie weken in het weekend beschikbaar.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier