3D Constructeur / Tekenaar
Edison Projectmanagement BV
Nijkerk Gld, Gelderland
5 dagen geleden
source : nationale vacaturebank

Wegens een toename van orders is onze opdrachtgever op zoek naar een ervaren 3D Tekenaar / Constructeur.

De organisatie bouwt installaties voor de olie- en gasindustrie, waarbij de systemen vooral in het buitenland worden opgesteld.

De core business is het ontwerpen en vervaardigen van ''Skid mounted, packaged units'', waaronder luchtdrogers,stikstofgeneratoren, bottle racks en reduceerstations.

Je werkzaamheden als 3D Tekenaar / Constructeur :

 • Je bent verantwoordelijk voor het zelfstandig ontwerpen en detailleren van klantspecifieke proces technische installaties, dit betekent : leidingloop, lay-out, locatie van instrumentatie, bekabeling, staalconstructie tekeningen waarbij rekening gehouden dient te worden met onderhoudsmogelijkheiden en veiligheid.
 • Je lost technische vraagstukken op en hebt gevoel voor kosten, zodat onnodige dure constructies worden vermeden.
 • Je optimaliseert bestaande processen.
 • Je houdt rekening met het doel, budget, levertijd en functie van de betreffende onderdelen, maar ook met de produceerbaarheid en de te verrichten bewerkingen.
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier