Procescontroller
BPD
Eindhoven, NL
1 dag geleden

Procescontroller

Wil jij een bijdrage leveren aan de meest uitdagende gebiedsontwikkelingen in Noord-Brabant en Limburg? Ben je juridisch, procesmatig en contractueel sterk en in staat een project vanaf de verwerving tot en met de nacalculatie in control te hebben?

Vind je het leuk om in complexe situaties met veel interne en externe stakeholders te acteren? Dan zijn wij op zoek naar jou!

In deze veelzijdige functie ben je procesbewaker, coördinator en facilitator maar zeker ook aanjager en sparringpartner.

Je zorgt er in samenwerking met ervaren en nauw betrokken collega’s voor dat projecten volgens planning worden gerealiseerd, zowel op de kernaspecten kwaliteit als financieel.

Je voert procescontrole uit bij het afhandelen van contracten, van aankoop tot de afronding bij verkoop. Je adviseert, ondersteunt én prikkelt ontwikkelingsmanagers, locatiemanagers, projectmanagers en andere leden van planteams.

Je hebt contacten met een veelvoud aan in- en externe stakeholders, waaronder notariaat, aannemers, gemeenten, marktpartijen, externe adviseurs en onze partners.

De ontwikkelingen in deze branche volgen zich in rap tempo op en nemen in complexiteit toe. Met jouw frisse blik en helikopterview lever jij een bijdrage aan interne procesverbetering en optimalisatie.

Conceptueel denken is jou hierbij niet vreemd.

Dit doe je in een team van 5 procescontrollers, elk met een eigen expertise en focus. De gemene deler in het team is de saamhorigheid en verbondenheid.

Er wordt keihard gewerkt om gezamenlijke doelen te bereiken, maar net zo belangrijk is het vieren van de successen. Uiteraard word je intern goed gefaciliteerd om je werk goed uit te kunnen voeren en staat je persoonlijke ontwikkeling bij ons centraal.

Wat ga jij doen bij ons?

Als procescontroller vervul jij een veelzijdige rol. In verschillende projecten draag jij zorg voor juridische en fiscale beslisdocumenten en voor de totstandkoming van de koop- / aannemingsovereenkomst.

Hierin borg je de afspraken met het notariaat en externe adviseurs, qua tijd en inhoud. Jij monitort de prognoses, begrotingen en de afspraken.

Lopen processen niet zoals gepland en signaleer jij problemen of vertraging? Dan kom jij in actie en kom je met een (verbeter)voorstel.

Hierbij hanteer je een positief kritische houding richting in- en externe stakeholders en wordt een assertieve houding van je verwacht.

Je onderbouwt dit met behulp van de juiste informatie en borgt dit aan de hand van verschillende managementrapportages, zodat jij jouw collega’s kan meenemen op elk vlak.

Dit ben jij

 • Je hebt een relevante HBO óf WO opleiding succesvol afgerond. Bijvoorbeeld HEAO, MER of Business Administration.
 • Je hebt minimaal 4 tot 8 jaar relevante werkervaring.
 • Je bent accuraat, resultaatgericht, coöperatief en faciliterend ingesteld maar ook assertief en een aanjager.
 • Je spreekt je collega’s aan op zaken omtrent planning en deadlines.
 • Je beschikt over een helikopterview en houdt overzicht door processen te doorzien. Je ziet hierin mogelijkheden tot verbetering en optimalisatie.
 • Je hebt affiniteit met financieel-economische zaken en je hebt oog voor juridische en fiscale zaken.
 • Dit bieden wij jou

 • Een goed salaris, inclusief vakantiegeld en een Keuze Budget
 • Uitstekende arbeidsvoorwaarden conform de cao BPD 2020-2022
 • Ruime mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen. Bijvoorbeeld door een Persoonlijk Ontwikkel- en Inzetbaarheidsbudget
 • De kans om te werken aan inspirerende projecten, in een prettige werksfeer en met leuke collega’s
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier