Timmerman
Faber Personeelsdiensten
Rotterdam
16 uur geleden

Wat jij gaat doen

Wat je precies gaat doen als timmerman, dat is aan jou. Wij bij Faber hebben de leukste projecten in de regio Den Haag. Kortom wat jij als timmerman ook zoekt, bij Faber ben je aan het juiste adres.

Heb jij als timmerman een hart voor nieuwbouw of juist renovatie werk? Werk jij graag in teamverband of sta je juist liever alleen als timmerman?

Wil jij veel verschillende korte klussen of juist stabiliteit en zekerheid? Wat jij als timmerman ook wilt, bij Faber helpen we je graag om dit te realiseren.

Jij bent onze specialist, wij zijn jouw schakel naar mooi en goedbetaald werk!

Ben jij de kandidaat

Heb jij als timmerman al ervaring opgedaan met nieuwbouw of onderhouds- en renovatiewerkzaamheden? Dan ben jij de timmerman die we zoeken.

We kijken graag met jou naar je ervaringen en achtergrond. Zo vinden we samen mooi werk voor jou als timmerman.

Wat wij bieden

Wij bieden loon conform de Bouw cao met pensioen en TijdSpaarFonds. Je maakt kans op een vaste aanstelling, kunt trainingen volgen en bij ziekte krijg je gewoon doorbetaald.

Wij bieden daarnaast een heleboel persoonlijke aandacht. Heb je vragen? Dan mag je altijd contact opnemen.

Meer weten?

Ben jij enthousiast geworden over de vacature? Solliciteer dan snel op deze functie. Voor vragen kun je bellen naar onderstaande contactpersoon.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier