Beheertechnicus Schiphol
Edison Projectmanagement B.V.
Schiphol, NL
3 dagen geleden

Reageer nu!

Functieomschrijving Beheertechnicus Schiphol

De beheertechnicus maakt onderdeel uit van de afdeling Techniek. In deze functie ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse zorg van de gebouwgebonden installaties zoals verwarmings- en koelinginstallaties, luchtbehandeling- en ventilatiesystemen, elektrotechnische installaties, brandmeld- en ontruimingsinstallaties, sanitair, hemelwaterafvoer en riolering en gebouwautomatiseringssystemen.

Jij zorgt ervoor dat alle installaties zo optimaal mogelijk functioneren. Je bent verantwoordelijk voor het eerstelijns onderhoud, zoals periodieke inspecties en periodiek testen van testen.

Je bent in overleg met monteurs en onderaannemers en zorgt dat storingen adequaat worden opgelost. Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor de begeleiding van leveranciers vanuit het planningsprogramma.

Tot slot zorg jij voor het opvragen en controleren van offertes en verwerk jij gegevens in het gebouwbeheersysteem.

Functie eisen Beheertechnicus Schiphol

 • Je hebt een MBO opleiding afgerond in de richting van Werktuigbouwkunde of Elektrotechniek;
 • Je bent in het bezit van een VCA-vol en NEN3140 VP;
 • Je hebt ervaring met onderhoud en beheer van gebouwgebonden installaties.
 • Bedrijfsprofiel Edison

  Voor lifetime development.

  Edison heeft oog voor jouw belang. We zoeken verbinding en creëren vervolgens de beste oplossingen voor jou als persoon.

  Dit doen we in jouw carrièrepad, maar ook in jouw ontwikkeling en opleiding. We willen een optimale bijdrage leveren in alles wat we doen en streven daarbij naar het hoogst haalbare.

  Arbeidsvoorwaarden

 • Je krijgt een goed arbeidsvoorwaardenpakket, met o.a. reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer en een pensioenregeling via Edison;
 • Je krijgt volop ruimte voor doorgroeimogelijkheden en zelfontplooiing, hierin krijg je ondersteuning van Edison door gezamenlijk een opleidings- en ontwikkelingstraject op te stellen met een budget tot €2000,- ;
 • Je krijgt 26 vakantiedagen op basis van een fulltime contract.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier