Administratief Medewerker Overlijdensdesk Hybride Werken
Yource Group
Bergen op Zoom, NL
20 uur geleden

Heb jij al eerdere ervaring op het gebied van administratie en vindt je het leuk om er voor te zorgen dat alle zaken op orde zijn?

Wil je graag vooruit en sta jij iedere klant met plezier telefonisch te woord? Ga dan aan de slag bij één van de grootste financiële instellingen in Nederland als Administratief Medewerker Overlijdensdesk (32 - 36 uur) en verdien tussen de € 13,33 - € 19,05 bruto per uur op basis van relevante werkervaring.

Als Administratief Medewerker Overlijdensdesk bij de Rabobank ben jij verantwoordelijk voor het administratief afhandelen van overlijdensdossiers, het telefonisch contact en handel je overlijdensrisico verzekeringen af.

Je komt te werken binnen de afdeling SCW, dat landelijk deel uitmaakt van 4 SCW locaties. Deze afdeling is opgericht om lokale banken te ondersteunen bij het afhandelen van administratieve taken.

Twijfel je misschien nog een beetje of je dit allemaal wel kan? Geen zorgen! Wanneer je bij de Rabobank start word je de eerste 8 weken aan de hand mee genomen tijdens een opleiding en leer je de ins en outs van het vak.

Je gaat werken voor de Rabobank, een coöperatieve bank die al bijna 125 jaar bestaat. Samen met bijna 2 miljoen leden zet de Rabobank zich in om een toekomst bestendige maatschappij te creëren.

Jouw standplaats is Bergen op Zoom, maar het betreft een thuiswerk functie waarbij je 1x in de maand naar kantoor dient te komen.

 • € 13,33 - € 19,05 bruto per uur op basis van relevante werkervaring;
 • Thuiswerken, 1x in de maand naar kantoor (gedurende de opleiding is aanwezigheid verplicht);
 • Flexibele werktijden : 07 : 00 - 17 : 30;
 • De mogelijkheid om bij te dragen aan het efficiënter in te richten van processen.
 • Minimaal MBO 4 aantoonbaar afgerond, HBO P of Associate degree zijn ook toegestaan;
 • Een beschikbaarheid tussen de 32 en 36 uur per week;
 • Tijdens de opleiding van circa 8 weken ben je de eerste week 5 dagen beschikbaar, daarna minimaal 4 dagen.
 • Wil jij graag werken als Administratief Medewerker Overlijdensdesk bij de Rabobank in Bergen op Zoom? Klik dan op de sollicitatiebutton en vul in een paar korte stappen het sollicitatieformulier in.

  Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier