Individueel vrijwilliger - Akkers
Archipel Zorggroep
Nuenen, NL
4 dagen geleden

Wat houdt het vrijwilligerswerk in?

Wij zijn opzoek naar vrijwilligers die geduldig zijn en affiniteit hebben met mensen met dementie / geheugenproblemen en / of lichamelijke ziektebeelden om gezellig met hen eén op eén af te spreken.

Je kan hierbij denken aan activiteiten, zoals : samen wandelen, een boodschap doen, een praatje maken of een spelletje doen.

Over de locatie :

De Akkers is een woonzorgcentrum voor ouderen in het centrum van Nuenen. Binnen de Akkers wonen voornamelijk bewoners die een vorm van dementie hebben, daarnaast een klein deel bewoners met een lichamelijke aandoening.

In 2017 is het pand van de Akkers geheel gerenoveerd.

Alle Archipellocaties hebben als filosofie cliënt in regie . Dit houdt in dat we uitgaan van de eigen kracht van onze bewoners en ze daarin ook zoveel mogelijk keuzevrijheid bieden.

We willen weten wie onze bewoners zijn en wat hun achtergrond is. Gepersonaliseerde aandacht voor elke cliënt.

Wat wij bieden :

Wij bieden je een reiskostenvergoeding, attentieregeling, een WA- en ongevallenverzekering, een vrijwilligersovereenkomst en een aanbod van workshops en trainingen speciaal voor onze vrijwilligers.

Daarnaast kan je gebruik maken van de vele online trainingen van Goodhabitz.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier