Parttime Orderpicker
Olympia
Venray, NL
3 dagen geleden
source : Uitzendbureau.nl

Als orderpicker zorg je samen met een gezellig team ervoor dat alle orders op de juiste en nette manier naar de klant gaan.

Dit doe je op een picklijn waarbij gewerkt wordt met een pick-to-light systeem. Daarnaast werk je ook als packer, palletiseerder en kun je bij interesse je EPT certificaat halen of zelfs je Reachtruck certificaat. Arbeidsvoorwaarden

We bieden je een baan aan bij een heel leuk bedrijf waar volop mogelijkheden zijn tot doorgroei en divers werk.

 • De werktijden zijn flexibel : Op maandagen tussen 06.00-23.00uur, dinsdag t / m vrijdag tussen 06.00-17.00 uur. Enkele dagen in de maand wordt er gewerkt tussen 06.
 • 00-23.00 uur in verband met het einde van de maand, waardoor het extra druk is. Je kunt 4 uur, 6 uur, of 8 uur werken op een dag.

  Je kan dus om 6 : 00 uur beginnen maar ook om 13 : 00 uur.

 • We werken met een weekplanning. Op donderdag wordt de planning verstuurd voor de week erop.
 • Je bent 5 dagen (van maandag tot en met vrijdag) beschikbaar is, waarbij er parttime gewerkt wordt. We houden zoveel mogelijk rekening met voorkeuren van de mensen.
 • Tevens wordt er gebruikt van een reserve systeem. Waarbij de reserves gebeld worden bij ziekte / afwezigheid of drukte.
 • Het salaris is €10,05 bruto per uur met toeslagen van 30% voor 07 : 00 's ochtends en na 18 : 00 's avonds.
 • Reiskosten krijgen vanaf 10 km met een maximum van €8,00 per dag.
 • Wat kun je van Olympia verwachten voordat je gaat starten?

  Doordat Olympia inhouse aanwezig is krijg je persoonlijke begeleiding en aandacht. De intercedent van Olympia kent jou persoonlijk want wat jij doet, doet er toe!

  Wanneer je komt werken via Olympia bouw je, naast je afgesproken uurloon, ruim 10% van je salaris op voor vakantie-uren die je in overleg met ons op kan nemen.

  Daarnaast heb je recht op 8% vakantiegeld en ontvang je een feestdagenvergoeding conform CAO. Na 26 gewerkte weken word je opgenomen in de pensioenregeling waarvan Olympia de basispremie betaalt.

  Vaardigheden

  Alle werkzaamheden bij Herbalife kunnen je geleerd worden. Het is natuurlijk makkelijk als je ervaring hebt als orderpicker of inpakker, maar dat is niet vereist.

  We beginnen bij iedereen bij het packen en bouwen dat langzaam uit. Zo zorgen we er voor dat je veel taken onder de knie hebt en dat je flexibel inzetbaar bent op meerdere plekken. Zo is geen dag hetzelfde.

 • De enige eisen die we wel hebben zijn;
 • Je bent flexibel inzetbaar in twee ploegen en kunt met de maandeindes 5 dagen werken.
 • Je bent de Nederlandse taal machtig
 • Je bent fysiek in goede gezondheid en bent in staat om een gehele dag te staan, dozen te tillen en te reiken bij de inpakwerkzaamheden.
 • Je bent op zoek naar werk voor langere tijd en bent bereid je in te zetten voor Herbalife.
 • Over de werkgever

  Herbalife is een bedrijf wat opgericht is in Amerika. Het warehouse in Venray is al zeker 20 jaar het warehouse, van waaruit ongeveer 13 landen worden bevoorraad en beleverd.

  Dit wordt met ongeveer 130 medewerkers gedaan op dit moment.

  Daarnaast is er een massagestoel, pingpongtafel en voetbaltafel om te gebruiken. Ook staan alle Herbalife producten in de kantine, zodat alle medewerkers deze kunnen gebruiken in de pauze.

  Dan zijn er ook nog alle extraatjes die Herbalife inzet om de waardering te tonen aan de medewerkers, zoals feestjes, een kerstpakket en andere pakketten.

  Daarbij ben je als persoon aan het werk bij Herbalife. Door de informele sfeer leer je de mensen snel kennen.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier