3D Modelleur Waterbouwkundige Constructies
Sweco NL
De Bilt, Netherlands
3 dagen geleden

Functieomschrijving

Voor ons team Constructieve Waterbouw zoek ik een ervaren 3D Modelleur die ons helpt de mooiste en meest aansprekende waterbouwkundige projecten voor en met onze klanten te ontwerpen en engineeren’

Jan-Hein Poodt, manager Constructieve Waterbouw

Binnen een team van startende junioren, groeiende medioren en ervaren senioren werk je samen aan eenvoudige en complexe waterbouwkundige constructies.

Bij ons krijg je de mogelijkheid om, vanuit je ervaring en ambitie zelf een verdere ontwikkeling door de maken. De sfeer binnen ons team is informeel en collegiaal.

We zetten ons samen in om elke dag steeds beter te worden.

Samen met collega’s en onze opdrachtgevers creëer je de meest toonaangevende waterbouwkundige constructies in Nederland en daarbuiten! We werken bijvoorbeeld aan projecten als de renovatie van de Vizierstuwen in de Nederrijn en Lek, de grootste polder- en boezemgemalen van Nederland, de nieuwe zeesluizen in IJmuiden en Terneuzen, de Maasdeltatunnel en de Fehmarn Belt Tunnel tussen Denemarken en Duitsland.

Voor dit soort projecten modelleer je de constructies volledig in 3D waarbij je gebruik maakt van softwarepakketten als Nemetschek Allplan en soms Autodesk Inventor.

Vanuit het 3D / BIM model genereer je o.a. de benodigde ontwerp- en constructietekeningen voor alle fases binnen een project.

Je signaleert raakvlakken en bent verantwoordelijk voor de communicatie en afstemming van het 3D / BIM model met collega’s, partners en opdrachtgevers.

Ook binnen de constructieve waterbouw ontwikkelt het BIM landschap zich snel. Je gaat daarom binnen en buiten het team samen met je collega’s aan de slag met het bijhouden, toepassen en uitdragen van deze ontwikkeling.

Wij zoeken

 • Je hebt HBO werk- en denkniveau in de richting van de Civiele techniek;
 • Je bent enthousiast, sociaal en hebt goed ontwikkelde communicatieve vaardigheden;
 • Je hebt een sterke affiniteit met ontwerpwerkzaamheden in de waterbouw in relatie tot 3D, Systems Engineering en BIM;
 • Je hebt ruime ervaring in het modelleren van waterbouwkundige of civieltechnische constructies in 3D
 • Je hebt uitgebreide kennis van een 3D softwarepakket zoals Allplan, Inventor en / of Revit.
 • Het is een pré als je ervaring bezit betreffende (visueel) programmeren
 • Geïnteresseerd?

  Dan ontvangen wij graag je sollicitatie via de button op deze pagina. Neem voor inhoudelijke vragen over deze functie contact op met Jan-Hein Poodt, Teammanager Constructieve Waterbouw,

  jan-hein.poodt sweco.nl, telefoon +31 6 21 80 62 48. Voor Informatie over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Nicole van Boxtel, Interim Corporate Recruiter, telefoon +31 6 20 95 51 99 of nicole.vanboxtel sweco.nl

  Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier