Werkvoorbereider Elektrotechniek Industrie
Koninklijke BAM Groep
Rotterdam, Nederland
4 dagen geleden

Wat ga je doen?

In deze centrale rol als werkvoorbereider werk je in een projectteam aan meerdere kleine projecten bij diverse klanten. Het gaat naast uitbreiding en modificatie voornamelijk om onderhouds-

en inspectiewerken waarbij je werkt met een vast team. Je bent betrokken vanaf het voortraject tot aan de oplevering van een project.

Jij pakt de organisatorische werkvoorbereiding voor onze elektrotechnische werken op, welke voornamelijk middenspanning betreffen.

Je levert als werkvoorbereider een optimale en tijdige projectuitvoering tegen minimale kosten. Jij bent het aanspreekpunt voor de uitvoering en zorgt ervoor dat alle benodigdheden voor de uitvoering op tijd aanwezig zijn op de projectlocatie.

Afhankelijk van de situatie werk je op kantoor of de projectlocatie.

Je werkzaamheden bestaan uit het :

 • zelfstandig uitzetten van offerte-aanvragen richting leveranciers en onderaannemers;
 • het uitvoeren van (financieel) administratieve taken zoals het bestellen van materialen, controleren van urenlijsten en facturen;
 • het tijdig verzorgen van een planning, een projectkwaliteitsplan en een V&G plan;
 • het controleren van het werk aan de contractstukken, wetgeving op het gebied van kwaliteit, veiligheid en milieu;
 • het onderhouden van je contacten met leveranciers, onderaannemers, projectleiders en de uitvoering om de voortgang van onze projecten te waarborgen;
 • het overdragen het opleverdossier voor de opdrachtgever na afronding van een project.
 • Wie zoeken wij?

  Als werkvoorbereider heb jij :

 • een afgeronde mbo opleiding elektrotechniek of energietechniek;
 • Bij voorkeur 3 jaar ervaring als werkvoorbereider.
 • Om succesvol te zijn als werkvoorbereider doorzie jij processen snel. Je kunt goed het overzicht bewaren, je bent sterk in het maken van planningen en daarom ben je in staat om aan meerdere projecten tegelijkertijd te werken.

  Je kunt goed schakelen met zowel collega’s als de klant. Je bent gedreven om het project tijdig af te ronden, bent accuraat en kunt tijdig (financiële)afwijkingen signaleren.

  Wat bieden wij?

  Wij bieden een ambitieuze functie binnen BAM Bouw en Techniek - Industrie, waarin je volop de kans krijgt om jezelf te ontwikkelen en door te groeien.

  In deze functie heb je een diversiteit aan klanten, je werkt met een vast team samen en korte doorlooptijden. Het is een veelzijdige functie in een uitdagende en groeiende markt.

  Als werkvoorbereider heb je veel vrijheid in je functie.

  Voor alle jonge BAM medewerkers is er Young BAM. Young BAM organiseert diverse activiteiten om je netwerk te vergroten en andere jonge collega’s te leren kennen, denk hierbij aan projectbezoeken en borrels.

  Verder is de BAM Business School het centrum voor kennisoverdracht, kennisuitwisseling en kenniscreatie. Ben je muzikaal?

  Sluit je aan bij de BAM band!

  Over ons

  BAM Bouw en Techniek - Industrie is een marktspecialisme binnen BAM Bouw en Vastgoed. Wij zijn een industriële dienstverlener, landelijk opererend binnen de elektrotechniek en instrumentatie, middenspanning en High Purity Systemen (HPS).

  Wij werken samen met klanten in petrochemie, proces industrie, tankopslag en de food. Veiligheid, kwaliteit en precisie zijn hierbij van levensbelang.

  BAM Groep behoort tot de grootste bouwondernemingen van Europa en voert gespecialiseerde bouw- en infrawerken uit in ruim dertig landen.

  BAM neemt in de thuismarkten Nederland, België, het Verenigd Koninkrijk, Ierland en Duitsland leidende posities in. Kenmerkend voor BAM is het wijdvertakte regionale netwerk van vestigingen, waardoor de onderneming altijd dicht bij de opdrachtgever staat.

  In de thuismarkten biedt BAM opdrachtgevers een omvangrijk producten- en dienstenpakket.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier