Allround dakdekker
Regiodienst
Schagen, Netherlands
4 dagen geleden

Introductie

Jij als dakdekker kan goed werken met bitumen en EPDM, maar hebt ook ervaring opgedaan met pannendaken, leidaken en strodaken.

Jij geeft met name om de kwaliteit van de daken en bent bekend met renovatie en nieuwbouw klussen. Met veel werkervaring en de juiste diploma’s ga jij op pad.

Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in de particulieren bouw.

Organisatie

Onze opdrachtgever is veelal werkzaam in de particulieren bouw. Naast bitumen en EPDM werken zij ook met pannendaken, leidaken en strodaken.

Functie

Jij gaat werken als dakdekker, dat met een leuk en gemotiveerd team. Naast bitumen en EPDM wil jij ook leren werken met andere typen daken en de afwerking hiervan.

Naast veel werkervaring kan jij in de praktijk ook snel leren. Wanneer je op het dak bezig bent maakt het voor jou niet uit of je de afwerking doet of meters maakt als de kwaliteit maar goed is.

Functie eisen

Van jou als dakdekker verwachten wij :

 • Werkervaring als dakdekker
 • Ervaring met strodaken, pannendaken en leidaken is een pre.
 • Een opleiding tot dakdekker
 • Flexibel in de werkomgeving en met de tijden
 • Woonachtig in omgeving Schagen
 • In het bezit van een rijbewijs en eigen vervoer
 • Aanbod

  Wij bieden jou een baan als dakdekker, hierbij mag jij zelf bepalen of jij liever de afwerking doet of meters maakt, maar bovenal hechten wij waarde aan de kwaliteit, dat doe jij ook.

  Jij krijgt eventueel de mogelijkheid om door te groeien naar voorman.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier