Docent Rekenen
ROC Da Vinci College
Dordrecht, HL
3 dagen geleden

Docent Rekenen

De sector Techniek & Media is voor het nieuwe schooljaar op zoek naar een docent Rekenen

Binnen de sector Techniek & Media zijn wij voor verschillende onderwijsteams op zoek naar een collega die de teams komt versterken.

We kennen onze studenten persoonlijk en werken hard om ze hun talenten te laten ontwikkelen. We geven onze passie voor het vak met veel enthousiasme aan hen mee.

Voor de opleidingen Elektrotechniek en Autotechniek zoeken wij een bevoegd docent rekenen. Vacature opslaan...

Wat ga je doen Wanneer kom je in aanmerking Wij bieden je Wil je meer informatie Ja, ik wil deze baan Wat ga je doen

Wat ga je doen

Binnen de opleidingen ga je het vak rekenen geven. Je begeleidt de studenten om het gewenste niveau te halen. Het betreft rekenvaardigheden op zowel 2F-niveau als op 3F-niveau.

De lessen kunnen worden verzorgd binnen de bol- en bbl-variant in Dordrecht. Naast de lessen rekenen kan je ook ingezet worden als studieloopbaanbegeleider (slb’er) en voor bpv-bezoeken.

De lessen vinden hoofdzakelijk plaats in Dordrecht maar kunnen ook op andere locaties plaatsvinden zoals in Schiedam, waar we op locatie bedrijfsopleidingen verzorgen.

Je dient bereid te zijn om ook in de avonden te werken.

Wanneer kom je in aanmerking

Wanneer kom je in aanmerking

Je bent in het bezit van een onderwijsbevoegdheid voor het mbo en bent bekwaam in het vak rekenen. Daarnaast is kennis van het werkveld een pre, aangezien de koppeling met de beroepspraktijk essentieel is.

We verwachten een klant- en marktgerichte houding en een coachende houding naar studenten. Je kan goed werken in een team, bent creatief en slagvaardig en kan omgaan met onverwachte situaties.

Verder ben je in staat om praktijkgestuurd onderwijs vorm en inhoud te geven, je beschikt over communicatieve vaardigheden en bent stressbestendigheid.

Je bent in staat, vanuit de kennis van de werkvelden, situaties te vertalen naar de studenten. Je kunt resultaatgericht werken en bent bereid te investeren in een permanente ontwikkeling in de rol van docent en het volgen van de ontwikkelingen in de betrokken beroepen.

Het opvragen van een digitale kopie van je diploma(’s) bij DUO maakt onderdeel uit van de aanstellingsprocedure.

Wij bieden je

Wij bieden jou enerverend, uitdagend en afwisselend werk waarbij geen dag hetzelfde is. Dat doe je in een enthousiast team van betrokken mensen die permanent naar verbetering van het onderwijs streven.

Uiteraard bieden wij jou een gedegen inwerktraject. Het betreft een parttime vacature voor 0,6 fte. De cao mbo is op jou van toepassing en dat betekent onder meer dat je start met een tijdelijke aanstelling met uitzicht op verlenging, salariëring in schaal LB (max.

€ 4.359 bruto per maand bij een fulltime aanstelling), een 13e maand, werkkostenregeling en tegemoetkoming in de premie voor ziektekosten.

Op termijn is doorstroming naar schaal LC (max. € 4.939 bruto per maand bij een fulltime aanstelling) mogelijk. Daarnaast bieden we de mogelijkheid om je te blijven ontwikkelen op jouw vakgebied en gebruik te maken van de faciliteiten die de interne scholingsacademie Connessione biedt.

Wil je meer informatie

Wil je meer informatie

Ben je enthousiast geworden en wil je graag iemand spreken die je nog meer kan vertellen over het Da Vinci College en deze functie?

Neem dan contact op met Deborah van Oeveren, domeinleider, op telefoonnummer 06 - 15065524.

Ja, ik wil deze baan

Wij horen graag waarom je bij het Da Vinci College wilt werken en waarom je geschikt bent. Jouw motivatiebrief en cv kun je versturen via onderstaand formulier onder vermelding van het vacaturenummer 21-31 tot en met 9 mei 2021.

Dienst HRM

T.a.v. Silvia van den Homberg (HR-adviseur)

werkenbij davinci.nl

Don't fill in this field :

 • Voor- en achternaam *
 • E-mailadres
 • Telefoonnummer
 • Upload je C.V.
 • Maximaal 3MB

 • Upload je motivatiebrief
 • Maximaal 3MB

 • Aanvullende opmerking
 • Naam vacature
 • Het Da Vinci College gaat zorgvuldig met jouw persoonsgegevens om. Hoe we dat precies doen, lees je in onze privacyverklaring.

  Privacyverklaring Da Vinci College

  Op het Da Vinci College gaan we zorgvuldig om met de privacy van onze studenten, medewerkers en andere personen waar we contact mee onderhouden.

  Het vastleggen en gebruik van persoonsgegevens is beperkt tot informatie die strikt noodzakelijk is. De gegevens worden beveiligd opgeslagen en de toegang daartoe is beperkt.

  In ons privacyreglement is o.a. beschreven hoe we omgaan met de verwerking van persoonsgegevens, hoe lang we deze bewaren en wat de rechten en plichten zijn van degenen waarvan we gegevens verwerken.

  Om (aankomende) studenten te informeren over privacy, en wat het Da Vinci College hierin van hen verwacht, is op onze website een aparte pagina ingericht.

  var hash window.location.hash; if (hash.indexOf('mf form 57') ! -1) $('.tab-btn').removeClass('active-tab-button'); $('.

 • tab-block').removeClass('active-tab'); $('#tabBtn4').addClass('active-tab-button'); $('#tabContent4').addClass('active-tab');
 • Locations

  Dordrecht Leerpark Adres

  Leerparkpromenade 100

  Navigatie : Maria Montessorilaan)

  3312 KW Dordrecht

  Plan je route Plan je route met OV Meer over deze locatie

  Waarom het Da Vinci College?

  Wij geloven dat we jou en de werkgevers in de regio persoonlijk moeten kennen om jouw talentenoptimaal tot bloei te laten komen.

  Daarom werken we intensief samen met het bedrijfsleven,ondersteunen we jouw ambities en bieden we je professionele en persoonlijke begeleiding.

  Vanzelfsprekend binnen een uitdagende en tegelijkertijd veilige leeromgeving. Zo halen we meerjij uit jou en heb je een leuke en leerzame tijd op het Da Vinci College én daarna ook de bestekansen op een carrière die bij je past.

  Het Da Vinci College :

 • Ambitieus
 • Professioneel
 • Wij willen je graag leren kennen.

  Hopelijk jij ons ook!

  Print pagina

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier