Kan jij de verantwoordelijkheid aan om een modern machinepark continu te laten draaien?
Connect
Naarden, NL
29 dagen geleden

Over jouw rol

Ben jij op zoek naar een vaste baan in de technische dienst? Voor een gezonde onderneming actief in de productie van voedingsstoffen zoeken wij een onderhoudsmonteur met ervaring in het mechanisch en elektrisch onderhouden van productiemachines.

Samen met je collega's zorg je ervoor dat de productie optimaal verloopt. Wil jij bijdragen aan het succes van deze onderneming?

Neem dan direct contact met ons op.

Jobomschrijving

Als onderhoudsmonteur ben je actief in het preventief onderhouden van verschillende technische installaties en machines.

Je maakt onderdeel uit van de technische dienst bestaande uit drie monteurs. Met je collega's bespreek je de uit te voeren werkzaamheden en stemt dit af met de productieplanning.

Als er storingen voorkomen zal je prioriteiten moeten stellen en de storing zo snel en efficient mogelijk opsporen en oplossen.

Het machinepark bestaat onder andere uit verpakkingsmachines, afvulmachines en transportsystemen, doseermachines en mengmachines.

In je werk zal je voornamelijk mechanische onderdelen onderhouden, repareren of vervangen. Maar je kan ook te maken krijgen met electronica, pneumatiek, elektrotechniek en PLC besturingen (Siemens).

Gebouwgebonden installaties en rijdend materieel vallen ook onder de verantwoordelijkheid van de technische dienst.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier