Verzorgenden IG met expertise om kennis te delen!
Carintreggeland
Hengelo, NL
4 dagen geleden

Heb jij ervaring als Verzorgende niveau 3 IG?

Ben jij iemand die graag expertise en ervaring overdraagt?

Heeft de zorg voor jouw geen geheimen meer?

Dan zijn we op zoek naar jou in ons team!

Careflex is het detacheringsbureau binnen Carintreggeland. Wij zijn er voor onze collega’s op het moment dat zij ons het hardste nodig hebben! Op het moment dat er een tijdelijke behoefte is aan expertise benadert het team of de manager zorg de Careflex.

Aan de hand van de vraag bekijken we wie deze expertise heeft en wie het beste aansluit om deze tijdelijke opdracht succesvol te vervullen.

Je komt in dienst bij Careflex en dan word je tijdelijk ingezet bij een team waar jouw expertise gewenst is.

Dit biedt de gelegenheid om in overleg zeer veelzijdige werkervaring op te doen, je expertise te delen, kennis en vaardigheden over te brengen bij collega zorgprofessionals.

Deze behoefte kan zowel intramuraal in onze huizen zijn als in de wijkzorg. Samen bekijken we waar jouw expertise het beste tot zijn recht komt en wat je graag zou willen.

Jij bent iemand die het leuk vindt om anderen te begeleiden, kennis en ervaring over te dragen en je hebt hier ook ervaring in.

Je bent iemand die zich snel een nieuwe situatie eigen maakt en weet te anticiperen op dat wat er speelt. Je bent iemand die zich gemakkelijk aanpast aan het team, maar daar waar nodig ook een voorbeeldrol of kartrekker kan zijn.

Je bent ervaren in de zorg en hebt kennis en het liefst ook ervaring van de verschillende doelgroepen die wij hebben.

De uren zijn in overleg; we hebben mogelijkheden voor fulltimers, maar ook voor parttimers.

Carintreggeland biedt professionele ondersteuning op het gebied van zorg, wonen, gezondheid en welzijn. We zijn de grootste zorgorganisatie van Twente.

We hebben locaties en teams werken in heel Twente! Door de grootte van onze organisatie hebben we tal van mogelijkheden om door te ontwikkelen en door te groeien.

Toch voelt Carintreggeland niet als een grote organisatie, we zijn namelijk lokaal aanwezig. Er is een grote betrokkenheid in de organisatie en veel persoonlijke aandacht.

De cliënt bepaalt, het is zijn leven tenslotte! We vinden het belangrijk dat jij waardevol kunt werken, dit betekent dat we het belangrijk vinden dat je je werk met plezier doet, je de juiste vakkennis hebt, jezelf kunt blijven ontwikkelen en er een gewenste balans is tussen werk en privé.

De behoeften hierin is voor iedereen persoonlijk, daarom geven we hier samen met jou invulling aan!

Wie ben jij?

 • Je hebt een afgeronde Verzorgende IG opleiding
 • Je wilt graag je expertise, kennis en ervaring overdragen op een flexibele wijze
 • Je kunt zelfstandig werken
 • Je hebt humor en weet een goede werksfeer te creëren
 • Je bent communicatief en sociaal zeer vaardig
 • Je bent oprecht geïnteresseerd in je cliënt en natuurlijk ook in je collega’s
 • Je bent op zoek naar afwisseling, uitdaging en je wilt graag je expertise inzetten
 • Je vindt bij ons

 • De plek om op een waardevolle wijze je werkervaring uit te breiden!
 • Samenwerken binnen een fantastisch, ambitieus team!
 • Beloning volgens CAO VVT maximaal € 2.762,34 bruto per maand op basis van 36 uur. Afhankelijk van vooropleiding en werkervaring kan een afwijkend salaris worden overeengekomen
 • Het Leerplein faciliteert jou in jouw ontwikkeling, waarbij je tijd en plaats onafhankelijk kunt leren en ontwikkelen! Vanuit je eigen regie kun je je bij ons verdiepen in vakkennis, groeien in persoonlijke ontwikkeling en ook zijn er veel mogelijkheden om verder opgeleid te worden!
 • Als medewerker ben je lid van de Ledenservice! Lees er meer over :
 • Interesse

  Heb je interesse in deze functie? Mail ons je CV en motivatie via de sollicitatiebutton en wij nemen contact met je op!

  Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Rob Perik, e-mail careflex carintreggeland.nl, Tel 06 34360572

  Vanwege de maatregelen in de aanpak van het coronavirus (COVID-19) zal een eerste kennismaking plaatsvinden door middel van videobellen.

  Bijvoorbeeld via WhatsApp. We doen ons uiterste best om jouw sollicitatieprocedure zo goed mogelijk te laten verlopen, zodat we je snel mogen verwelkomen als nieuwe collega!

  Wij zijn verplicht een Verklaring omtrent gedrag (VOG) in het personeelsdossier op te nemen.

  Je sollicitatie dien je uiterlijk vóór 31-10-2020 in te zenden.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier