Servicemedewerker Hypotheken Florius
Carrierecafe Detachering
Amersfoort, Utrecht, Nederland
3 dagen geleden
source : Booston

Is jouw levensmotto : de klant is koning?

Wat maakt deze functie aantrekkelijk voor jou?

 • Je verdient een goed salaris tussen de €2000,- en €2500,- bruto per maand (o.b.v 40 uur per week);
 • Je draagt bij aan een betere hypotheeksituatie voor de klant!
 • Wat ga je doen?

  Je koerst af naar het kantoor van Florius in de moderne stad Amersfoort. Je bent in no-time on track en fungeert als eerste aanspreekpunt voor de klant aangaande zijn of haar hypotheek.

  Je zet jouw woorden om in daden met het maken van berekeningen en het afhandelen van (uitdagende) klachten! Tenslotte verzorg je de administratieve afhandeling.

  Als Service medewerker hypotheken ben je de helpende hand voor klanten met algemene vragen over hypotheken. Hierbij zal je vragen beantwoorden over het afsluiten van een nieuwe hypotheek, over een lopende hypotheek of bijvoorbeeld wat de voorwaarden zijn van de opdrachtgever bij het afsluiten van een hypotheek.

  Waarom kies jij voor deze functie?

  Als Service medewerker Hypotheken ben je bij elk klantcontact bezig met 'de klant is koning' in je achterhoofd. Je hebt een voorkeur voor flexibele werktijden en bent gewend dat je één keer per maand op zaterdag of zondag werkt.

  Je wil graag aan de slag in het bankwezen en zoekt een goede instapfunctie. Klinkt bekend? Reageer dan snel! Uiteraard hebben we ook een aantal harde eisen voor deze functie :

 • Je hebt minimaal een afgeronde MBO-opleiding
 • Je bent in het bezit van WFT-Basis en WFT Hypothecair Krediet OF behaald deze tijdens de opdracht!;
 • Je bent communicatief vaardig in woord en geschrift.
 • Waarom kies jij voor Carrierecafe?

  Carrierecafe leert graag de persoon achter jouw CV kennen. Wie ben je thuis en wie ben je op je werk? Jouw dromen bepalen welke opdrachtgever het beste bij jou past.

  Carrierecafe kent de cultuurverschillen binnen de financiële wereld heel goed. We weten welk team leuk is voor jou en welke functie jou het meest uitdaging biedt.

  Zodat je werkgelukkig wordt.

  Daarnaast zijn we altijd eerlijk : over hoe je dag eruit gaat zien, over de invloed van de slechte economie op de klantgesprekken die je voert en over de manier van aansturen van je nieuwe opdrachtgever.

  Eerlijkheid duurt immers het langst en Carrierecafe gaat graag een lange reis met je aan!

  Dus wil jij succesvol en gelukkig worden op de werkvloer? Kies dan voor Carrierecafe!

  En natuurlijk hebben we ook secundaire voorwaarden!

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier