(Meewerkend) Uitvoerder bouw & infra
Meinselect B.V.
Dordrecht, NL
10 uur geleden

Over deze vacature

Als meewerkend uitvoerder assisteer je de projectleider met o.a. de planning van de ploegen. Je zorgt ervoor dat er voldoende personeel aanwezig is en houdt bij of er zieken zijn.

Ook overleg je welk materiaal, materieel en transportmiddelen nodig zijn. Daarnaast check je op kwaliteit. Je hebt een belangrijke spilfunctie.

Soms ben je een toezichthouder die controleert of beschermingsmiddelen wel worden gedragen en zorg je ervoor dat de werknemers fijn en veilig aan de slag kunnen.

Tevens ben je een aanspreekpunt die contacten onderhoudt op heel veel verschillende manieren, aan tafel met de opdrachtgever of tijdens bouwvergaderingen.

Je bent toegankelijk en met jouw vakmatige kennis leid je voormannen en vaklieden op.

Zie jij het als een enorme uitdaging om op verschillende locaties aan bijzondere projecten mee te werken?

Functie-eisen

Ben jij in het bezit van een mbo-diploma, heb je kennis van K.A.M.- beleid en van NEN-normen, dan zijn we op zoek naar jou.

Je bent een harde werker die flexibel inzetbaar is in de regio Zuid-Holland of Noord-Limburg - Noord-Brabant. Je kunt één tot vier weken vooruit denken en je bent niet bang om mee te werken als de werkdruk daarom vraagt.

Omdat je meewerkt aan zeer bijzondere projecten, kan het zijn dat je soms in het weekend moet werken.

Ga jij deze uitdaging aan? Wil jij meewerken aan projecten die regelmatig het nieuws halen?

Bedrijfsprofiel

De opdrachtgever is een specialist in funderingsverbeteringen en verplaatsing van objecten. Hierbij gaat het niet alleen om woningen, maar ook over bruggen en viaducten.

Wegens structurele groei zijn wij ter uitbreiding van het bestaande team, op zoek naar meewerkend uitvoerders en zelfstandig uitvoeders bouw & infra in de regio Zuid-

Holland - Noord-Brabant en Limburg.

Arbeidsvoorwaarden

 • Fulltime dienstverband bij een groeiende organisatie;
 • Onze opdrachtgever heeft uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Volop ruimte voor vakinhoudelijke en persoonlijke ontwikkeling;
 • Meewerken aan zeer bijzondere projecten.
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier