Schoonheidsspecialiste - Personal Trainer - Haarstylist
LUXURY BEAUTY AT HOME APP
AMSTERDAM, Noord-Holland, Nederland
18 uur geleden
source : Fashionjobs

Goede dag knappe beauty en wellness expert, Altijd al je eigen tijden willen indelen en je eigen prijzen willen bepalen hoeveel jij per behandeling wilt verdienen?

Ervaar dan nu de volledige vrijheid in het werk wat jij het aller liefste doet! Dan is werken via de Luxury Beauty At Home App perfect voor jou! Klanten kunnen jou behandelingen makkelijk en snel boeken via de Luxury Beauty app ( te downloaden op iOs & Android).

Hierbij mag jij kiezen wil jij de behandelingen kiezen bij jou in de salon of wil jij werken op locatie. Denk aan hotels, kantoren, bij klanten thuis, events, etc.

 • Je mag ook absoluut beide aanbieden, wat weer meer zorgt voor klanten en inkomsten zorgt. Bij elke boeking verdien jij punten, voor deze punten verdien je gratis producten, trainingen, reisvergoeding, uitjes, etc.
 • Dus hoe meer punten, hoe meer keuze jij hebt in gratis producten! Wij vinden het vooral erg belangrijk dat je hoogwaardige service verleent met loyaliteit, verzorging, liefde, vakkennis en technieken.
 • Allround schoonheidsspecialist (of gelijkwaardig) m / v, Tijden mag je zelf indelen. We zoeken een ervaren iemand met kennis van zaken, gedreven collega, teamplayer die gastvrij is en een positieve mindset heeft.

  Gevoel van verantwoordelijkheid en de drive om dagelijks voor het beste resultaat te gaan. Heb je nog meer kwaliteiten waarmee je denkt een bijdrage te kunnen leveren aan Luxury Beauty At Home App’?

  Dan bespreken wij dat graag met je in een persoonlijk gesprek. Kortom; word jij ook gedreven om samen met jouw collega’s en cliënten te werken aan het beste voor de huid en wil je werken in een uniek, innovatief bedrijf?

  Stuur dan z.s.m. een mail of brief met je CV en motivatie. We willen graag met je kennis maken. Ben jij de geschikte kandidaat dan kun je vanzelfsprekend rekenen op uitstekende arbeidsovereenkomsten met alle vele vrijheden, allerlei kansen en heel veel werkplezier.

  warme groetjes, Team LUXURY BEAUTY APP Soort dienstverband : Deeltijd, voltijd, freelance, zzp

  Ervaring : werk : 3 jaar (Vereist)

  Opleiding :

  MAVO / VMBO (Vereist) HBO

  Licentie en / of certificaat :

  Taal : Nederland (Vereist)

  Nederland (Vereist)

  Soort dienstverband : Fulltime, Parttime, Tijdelijk, Stage, Bepaalde tijd, Freelance / ZZP, ...

  Salaris : €2.000,00 tot €5.000,00 / maan

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier