EMVI schrijver
GrijsGroen
Ermelo, NL
14 uur geleden

Is schrijven jouw passie en wil jij onderdeel uitmaken van een organisatie die doorlopend innoveert, vernieuwt en het verschil maakt in de groenbranche?

Weet jij wat er nodig is voor een winnende inschrijving, kun jij het proces rondom aanbestedingen begeleiden en onze tenderteams uitdagen?

Wat bieden wij jou?

We bieden je een afwisselende en uitdagende baan met veel ruimte voor eigen initiatief. Er heerst een prettige werksfeer in een open organisatie.

Uiteraard krijg je een marktconform salaris met goede secundaire voorwaarden. We zoeken iemand op parttime basis. Het betreft 24 à 32 uur per week.

Jouw profiel

Dan ben jij die ervaren, gedreven en collegiale EMVI schrijver die ons team kan versterken?

 • Minimaal HBO werk- en denkniveau;
 • Kennis van wet- en regelgeving aangaande aanbestedingen;
 • Presentatievaardigheden (bijv. voor planpresentaties).
 • Een sterke en ervaren tekstschrijver;
 • Communicatief zeer sterk, mondeling en schriftelijk;
 • Creatief, motiverend, klantgericht en nauwkeurig;
 • Een verbinder van theorie en praktijk;
 • Zelfbewust en gaat uitdagingen niet uit de weg.
 • Werkzaamheden

  Jij zorgt voor een winnende inschrijving op aanbestedingen. Het schrijven van EMVI-plannen is hier een vanzelfsprekend onderdeel van.

  Als EMVI schrijver begeleidt jij het aanbestedingentraject van A tot Z. Samen met het tenderteam bepaal je de winnende strategie en de beste aanpak.

  Jij verwoordt dit in de winnende inschrijving. Je gaat tot het uiterste om je teksten helder, smart en overtuigend te presenteren.

  Nadat wij de gunning gevierd hebben speel jij een coachende, begeleidende rol bij het realiseren van de door jou beschreven aanpak.

  Jij helpt vernieuwende en innovatieve werkwijzen in de praktijk te brengen.

  Het bedrijf

  Groen heeft een positief effect op de beleving en het welzijn van de mens. Dit bedrijf wil in de veranderende samenleving graag bijdragen aan het maatschappelijk rendement.

  Dit doen ze door middel van een integrale aanpak waarbij de verbinding wordt gemaakt tussen de groene buitenruimte en de beleving van haar gebruikers.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier