Klantmanager Engelse Taal
Olympia
EMMEN, NL
6 dagen geleden
source : Jobbird

Ben jij goed in contacten onderhouden, analyseren en sturing geven op KPI's? Dit heb je namelijk nodig om full time je lokale partners te managen.

Op basis van service level agreements (SLA) ga je hier sturing op geven. Je begint je dag met het maken van een eigen dagplanning en hier draag je zelf ook de verantwoordelijkheid voor.

Hierbij is het van belang dat je de betreffende planning af krijgt en bereid bent om langer door te werken indien dit niet lukt.

Vanuit Excel maak je analyses en rapportages en hieruit signaleer je bijvoorbeeld afwijkingen en deze bespreek je met je leidinggevende.

Als backoffice medewerker / customer service medewerker ga je dus een belangrijke functie vervullen waarbij je gaat fungeren als het aanspreekpunt voor service partners en klanten voor service & support.&

Backoffice medewerker, klantmanager en accountmanager binnendienst zijn de steekwoorden voor deze vacature. Ben jij de geschikte persoon die wij zoeken?

Bekijk dan snel onderstaande verwachtingen en aanbod&

Vaardigheden&

Als klantmanager / accountmanager ben je zelfstandig, zelfsturend en ben je communicatief zeer vaardig. Je hebt een flexibele instelling en bent niet bang om beslissingen te nemen.

Daarnaast beschik je over : &

 • Een afgeronde HBO opleiding&
 • Minimaal 1 jaar ervaring in een soortgelijke functie&
 • Uitstekende beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift&
 • Goede kennis van Excel&
 • Over de werkgever&

  Een internationale organisatie uit de omgeving van Emmen waarbij de voertaal binnen het bedrijf Engels is. Je komt op een multiculturele afdeling te werken waarbij communicatie, plannen / organiseren, stressbestendigheid en analytisch vermogen belangrijk zijn.

  Daarnaast ben je zelf geheel verantwoordelijk voor een bepaald land. Het bedrijf kenmerkt zich door innovatie en het streven naar kwaliteit.&

  Ook kandidaten uit de regio Hoogeveen, Coevorden, Hardenberg en Assen nodigen wij van harte uit om te reageren!&

  Wat wij bieden& &

 • Salaris tussen de € 2030,- en € 2600,- bruto per maand, inschaling afhankelijk van leeftijd en ervaring&
 • 2x per jaar een bonus (80% - 110% van maandsalaris) bij behalen targets&
 • Werken binnen een internationale organisatie&
 • Directe aanstelling bij de opdrachtgever (kans op een vaste baan / onbepaalde tijd)&
 • Reiskostenvergoeding&
 • Uitdagende en afwisselende baan&
 • Fulltime baan&
 • Voldoe jij aan de eisen en verwachtingen? Solliciteer dan via onderstaande button! Voor vragen kun je contact opnemen met ons via 0591-

  659211 of via emmen olympia.nl&

  Bij Olympia is iedereen welkom. Dus jij ook. Wij helpen dagelijks mannen en vrouwen, van jong tot oud en van iedere afkomst aan een leuke baan.

  We maken graag kennis met je.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier