PLC Programmeur
Yourprofessionals
Almere, NL
1 uur geleden

Wil jij stappen maken in je carrière en vind je het leuk om naast het oplossen van storingen en het doen van onderhoud, uitdagend om op een efficiënte manier programma’s te ontwikkelen om de systemen perfect te kunnen laten functioneren?

Bij Your Professionals Engineering kun je direct starten met het maken van stappen in je carrière! Wij bieden elektromonteurs de mogelijkheid om te starten met een twee jarig opleidingstraject in PLC, waardoor je je na die periode software engineer mag noemen.

Heb jij een afgeronde MBO 3 of 4 richting Elektrotechniek en wil jij je verder ontwikkelen? Lees dan snel verder!

Organisatie-en afdelingomschrijving

Your Professionals Engineering is al tien jaar specialist binnen de techniek. Wij richten ons voornamelijk op de procestechniek, met als specialisatie Food, Chemie en industrie.

Binnen deze branches richten wij ons op de specialisten zoals monteurs, software engineers, engineers en managers. Bij Team Engineering hechten we veel waarde aan ontwikkeling, omdat de techniek altijd vol in ontwikkeling is.

Het PLC Traject :

In dit opleidingstraject word je begeleid door ervaren HR-Professionals. Samen met hen ga je ervoor zorgen dat je binnen twee jaar klaar wordt gestoomd voor de rol van software engineer.

Je start met het maken van een kennistest, zodat wij kunnen zien hoe je huidige technische kennis is. Op basis van deze uitslag gaan we samen met jou en onze opleider in gesprek om te kijken waar in het traject jij kan starten.

Per jaar krijg je 3 opleidingen, die direct bijdragen aan jouw ontwikkeling richting de functie van software engineer. Al deze cursussen worden gevolgd bij erkende opleiders, waardoor je certificaten krijgt die wereldwijd erkent zijn.

Naast het theoretisch gedeelte is het ook van belang om de opgedane kennis in de praktijk te brengen. Daarom ga je als elektromonteur aan de slag op onze projecten aan de slag en ga jij tijdens je werk aan de slag met PLC.

Profiel

Dit heb je nodig als voor het PLC Traject :

 • Een afgeronde MBO 4 Elektrotechniek
 • Kennis van elektrische schema’s een pré.
 • Knowledge of the Dutch language is requiered!
 • Aanbod

  Wat je kan verwachten als PLC Programmeur :

 • Uitstekend salaris
 • Ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden
 • Mogelijkheid tot een leaseauto
 • Kernstad : Almere

  Herken jij jezelf in de profiel omschrijving en ben je klaar voor dit traject?

  Reageer dan nu op deze functie als PLC Programmeur met je cv (motivatie vinden we leuk!). Vragen over de functie of ben je benieuwd welke trajecten we nog meer hebben?

  Neem dan contact op met Timo Kars, HR Officer Engineering & Technical Services op 0610269712 (appen mag natuurlijk ook).

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier