Docent Food (niveau 1)
Hogeschool van Arnhem en Nijmegen
Nijmegen
4 dagen geleden

Wat je gaat doen

 • De kern van de functie is het lesgeven aan en begeleiden van studenten bij projecten, stages en / of afstuderen.
 • Je verzorgt onderwijsactiviteiten in onze opleiding Food & Business en je hebt ruime ervaring in Food (bv. Levensmiddelentechnologie en / of Quality Management).
 • Je draagt bij aan onderwijs en toetsontwikkeling en je hebt een goede verbinding en netwerk in de foodbranche.
 • Je werkt nauw samen met de docenten uit het betrokken en enthousiast team van het onderwijs, neemt deel aan opleidingsdagen en kennisteambijeenkomsten.
 • Naast het verzorgen van onderwijs lever je ook een bijdrage aan de verdere ontwikkeling en inhoud van de opleiding. Daarbij werk je nauw samen met de andere docenten uit de opleiding en het beroepenveld aan de continue ontwikkeling van het curriculum.
 • Je werkt op onze locatie in Nijmegen
 • Dit zoeken wij in jou

  Een collega die een groep studenten weet te enthousiasmeren voor het vakgebied. Kennis en kunde uit het Food & Business vak(specifiek Food gerelateerde vakken) kun je boeiend overbrengen en kun je coachend vervullen.

  Je hebt een aantal jaren ervaring in de foodsector. Wij zoeken een bevlogen docent met minimaal een relevante Universitaire of Master opleiding (Food gerelateerd).

  Je neemt je taken serieus, jij staat voor je afspraken en bent geen afwachtend type.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier