Allround Interieurbouwer
Jigler Uitzenden
Enschede, Netherlands, NL
2 dagen geleden

Solliciteer als fulltime allround interieurbouwer bij een hippe organisatie in de omgeving van Barneveld, Veenendaal, Ede en Amersfoort en verdien tot €3.

600,- bruto per maand. Realiseer de mooiste interieurs en gebruik al je creativiteit als meubelmaker.

Als allround interieurbouwer ga je aan de slag met leuke projecten bij verschillende bedrijven en particulieren. Je bent een echte vakman / vrouw (of wilt dit graag worden) en draait je hand niet om voor het maken van meubels op maat voor de particulier of een bedrijf.

Je begrijpt dat een interieurbouwer heel precies te werk moet gaan om meubilair te maken wat precies past in een bepaalde ruimte of locatie.

Je maakt meubels op maat voor de klant en houdt hierbij rekening met zijn wensen.

De werkzaamheden die horen bij een allround interieurbouwer zijn erg divers. Elke opdrachtgever is weer anders en dat maakt iedere dag anders.

Interieur bouwen voor een winkel is totaal anders dan voor een particulier. Om succesvol te kunnen werken als allround interieurbouwer is het belangrijk dat je beschikt over behoorlijk wat creativiteit.

Ben je een beetje perfectionistisch? Top! Dit is namelijk een kwaliteit waar een goede interieurbouwer zeker wat aan kan hebben.

Omdat alle meubels op maat gemaakt worden, kan een kast niet zomaar een centimeter te hoog zijn. Deze organisatie levert vakwerk van kwaliteit.

Het bedrijf waar je als kersverse allround interieurbouwer terecht komt gaat terug naar 1941 en heeft dus al behoorlijk wat ervaring in de branche van het interieur maken.

Elke dag werken er zo’n 20 vakmensen aan verschillende interieurs. Iedere werknemer heeft zo zijn eigen specialiteit. Die expertise is hard nodig, want dit bedrijf verzorgd interieurs voor scholen, gemeentehuizen, winkeliers, architectenbureaus en projectinrichters.

Bijzonder is dat deze organisatie zich naast het maken van interieurs voor bovenstaande plekken, zich ook heeft gespecialiseerd in het produceren van kogelwerende balies en puien voor tankstations.

Hierbij staat de veiligheid van de medewerkers in het tankstation altijd voorop.

 • Een mooi salaris tussen de €2.800,- en €3.600,- bruto per maand
 • Een fulltime functie van 40 uur per week
 • Een fijne werkplek binnen een bedrijf dat al 75 jaar werkt in de interieurbouw
 • Een afwisselende baan door de verscheidenheid aan locaties en werkplekken
 • De kans om te leren van vakmensen
 • De mogelijkheid om jouw creativiteit omzetten in een mooi resultaat
 • Je hebt materiaalkennis en kunt zelfstandig werken
 • Je bent een teamspeler en weet wat er wordt bedoeld met klantvriendelijkheid
 • Je bent ervaren in de interieurbouw of hebt de ambitie om het vak te leren
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier