Chef Werkplaats | Den Haag | Fulltime
Flexibility
Den Haag, NL
3 dagen geleden

Als Chef Werkplaats weet jij als geen ander hoe je de werkplaats op een motiverende manier moet aansturen. Je bent verantwoordelijk voor de planning, taakverdeling, eindcontrole en productiviteit van je monteurs.

Daarnaast ben je commercieel ingesteld en ben je mede verantwoordelijk voor de omzet van de werkplaats. Je hebt oog voor kwaliteit en komt met aanbevelingen om de kwaliteit en efficiëntie van de werkplaats te verhogen, vervolgens weet je deze ook succesvol te implementeren.

Wat vragen wij

Jij hebt een afgeronde MBO+ / HBO werk en denkniveau en minimaal 2 jaar ervaring met leidinggeven in de werkplaats. Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden, bent flexibel en houdt altijd het overzicht.

Daarnaast ben je fulltime beschikbaar en heb je geen 9 tot 5 mentaliteit. Klanttevredenheid staat bij jou hoog in het vaandel.

Wat bieden wij

Een prettige werkomgeving met een team dat gemotiveerd is om de werkplaats naar een nieuw niveau te tillen. Daarnaast krijg je een marktconform salaris en de mogelijkheid tot verdere ontwikkeling.

Ben je enthousiast geworden van bovenstaande vacature? Mail dan je cv met motivatie naar rob.genefaas flexibility.nl, of bij vragen over de functie kun je bellen met 06-50203365.

Flexibility Eindhoven-Best is al geruime tijd hét arbeidsbemiddelingsbureau op het gebied van werving & selectie, detacheren, uitzenden, referentieonderzoek, assessments en bemiddeling met ruime specialisatie binnen de automotive branche op landelijk

niveau. Wij zijn een modern uitzendbureau dat zich onderscheidt door zijn professionele en complete aanpak voor zijn opdrachtgevers.

Voor kandidaten biedt Flexibility Eindhoven-Best optimale ondersteuning bij het realiseren van een nieuwe loopbaanstap.

Daarnaast zijn we ABU-lid en ISO-gecertificeerd.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier