Business- en organisatieontwikkelaar met gevoel voor zorgverkoop
Bureau de Bont
Amersfoort, Netherlands
5 dagen geleden

We kunnen er niet meer omheen : zorgverkoop is een essentieel proces binnen zorg- en welzijnsorganisaties om de continuïteit van de organisatie te garanderen.

Ook bij onze klanten rijst steeds meer de behoefte om de zorgverkoop te professionaliseren. We zijn opzoek naar versterking van ons zorgteam!

Ben jij bekend in de wereld van zorgverkoop / accountmanagement en ben jij opzoek naar een dynamische en uitdagende baan die geen dag hetzelfde is, met ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en ondernemerschap?

Dan is het vak als business- en organisatieontwikkelaar bij Bureau de Bont misschien wel iets voor jou.

Wie zijn wij?

Gezond organiseren is ons vak! Bureau de Bont helpt organisaties succesvol te zijn in de zorg, bouw en infra. We proberen hierbij continu aan te sluiten op de ambities, uitdagingen en ontwikkelingen van organisaties.

Wij geloven dat elke medewerker en iedere organisatie potentieel heeft voor verdere ontwikkeling. Vanuit onze expertise kijken we samen met de organisatie wat nodig is om doelstellingen te bereiken.

In de zorg zit onze expertise op de vier pijlers : kwaliteit, accountmanagement, projectmatig werken en cultuur & leiderschap.

Dit doen wij vanuit de rol die nodig is voor succes : adviseur, trainer, coach, procesbegeleider, projectleider of interim ondersteuner.

Zorgverkoop is een belangrijk onderdeel van het proces dat wij accountmanagement noemen. Accountmanagement is breder dan enkel het contracteren van zorg, diensten en behandeling.

Strategie, inzicht in de markt, netwerkend werken, relatiebeheer en de vertaling van contracten naar de praktijk, bepalen uiteindelijk het resultaat in de zorgverkoop.

Affiniteit met en kennis over deze thema’s is een pré.

Passen de volgende kenmerken bij jou?

 • Je hebt circa 5 jaar werkervaring waarvan 2-3 jaar relevante ervaring in / rondom de zorgverkoop of zorginkoop
 • Academisch werk- en denkniveau
 • Een hart voor zorg en welzijn
 • Resultaat gericht in denken en doen
 • Kennis over de actuele trends, ontwikkelingen en het spel binnen de zorgverkoop
 • Een gezonde dosis humor, nieuwsgierig en leergierig
 • Een drive om te ondernemen, te netwerken en commerciële kansen te pakken
 • Werkt graag samen, maar kan ook zelfstandig projecten oppakken
 • Als business- en organisatieontwikkelaar ben je onderdeel van het zorgteam, een klein team met leuke collega’s. Bureau de Bont biedt gunstige arbeidsvoorwaarden om flexibel te kunnen werken en organiseren regelmatig leuke activiteiten met het volledige BdeB-team.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier