Senior .NET Developer
TKB
Amsterdam, NL
2 dagen geleden

Wat ga je doen?

Je bent verantwoordelijk voor het opleveren van features voor bestaande en nieuwe applicaties van TKB. Deze web-based applicaties ontwikkel je voor zowel interne als externe gebruikers.

Er wordt gewerkt aan de hand van de scrum methodologie, met sprints van twee weken.

Natuurlijk denk je ook mee met het team, de product owner en met interne opdrachtgevers over de vorm waarin nieuwe functionaliteiten worden ontwikkeld maar ook hou je je bezig met :

 • Reactief fixes doorvoeren en proactief verbeteringen doorvoeren zodat de applicaties beter worden en onderhoud telkens sneller en makkelijker wordt
 • Meedenken met het team hoe technische obstakels kunnen worden genomen en welke (nieuwe) technieken kunnen worden ingezet
 • Medeverantwoordelijk voor de vorming van het zelfsturende ontwikkelteam. Binnen de sprint de juiste prioriteiten te kunnen stellen
 • Waar je terecht komt

  TKB (Trust Krediet Beheer B.V.) is met meer dan 250 collega’s in dienst al 30 jaar de betrouwbare zakenpartner in Credit Management.

  Van incasso, outsourcing, detachering tot aan de software Trust.it : De beste oplossingen voor de maximale ontwikkeling van organisaties.

  Je komt te werken binnen het ontwikkelteam van de afdeling IT. Je werkt nauw samen met ongeveer 14 andere collega’s ingedeeld in twee scrumteams en een service desk.

  Er wordt hard gewerkt en met elkaar gelachen, prettig samengewerkt en geborreld op zijn tijd. De lijnen zijn kort en ze staan voor elkaar klaar.

  Dat geldt niet alleen binnen het ontwikkelteam, maar voor de hele organisatie. Jouw werkplek is goed te bereiken met zowel de auto als het openbaar vervoer.

  Ten slotte werk je in een mooi kantoor met prachtig uitzicht over Amsterdam.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier