Medior Netwerkbeheer
StackOps B.V.
Waardenburg, Gelderland, NL
5 dagen geleden
source : Monsterboard

Ga jij als netwerkbeheerder ervoor zorgen dat ruim eindgebruikers met elkaar verbonden blijven? Wat ga je doen? Als netwerkbeheerder word jij verantwoordelijk voor het beheren van de volledige netwerkomgeving.

Je mag dan denken aan ruim 450 werkplekken en ruim eindgebruikers die jij met elkaar laat communiceren via het bedrijfsnetwerk.

Jouw werkzaamheden zullen bestaan uit het beheren en configureren van de bestaande routers en switches, het onderhouden van het redundant uitgevoerde datacenter, en het opzetten van EVPN-

verbindingen met externe partners. En het installeren en vernieuwen van de netwerkomgeving op verschillende locaties. Met jouw pragmatische aanpak weet jij de diverse projecten snel en vakkundig op te pakken.

Hierbij is het van belang dat jij uitgebreide kennis bezit van onderwerpen als SDN, EVPN en wireless netwerken. De organisatie werkt voornamelijk met Cisco-

producten; daarnaast hanteren zij een groot arsenaal aan vendoren. Dit zorgt voor een diverse en uitdagende netwerkomgeving waar jij je in kan vastbijten.

 • Wie ben je? Jij bent een enthousiaste Netwerkwerkbeheerder met meer dan 4 jaar ervaring; Jij hebt aantoonbare kennis van netwerktechnieken (CCNA gecertificeerd, CCNP is een pré);
 • Jij bent in bezit van een rijbewijs B; Daarnaast heb je passie voor de techniek; En sta jij in een snel schakelende omgeving je mannetje.

 • Wat mag je verwachten? Een salarisindicatie van € ,- tot € ,-; Een volledige reiskostenvergoeding; Flexibele werktijden;
 • Uitgebreide ontwikkelmogelijkheden in een complexe en uitdagende netwerkomgeving; De mogelijkheid tot het volgen van vakgerichte opleidingen;
 • Doorgroeimogelijkheden in een internationale omgeving; En bovenal een gezellig team van collega’s! Waar ga je werken? Het bedrijf is internationaal betrokken bij de bestelprocessen van eindklanten.

  Hierbij bedienen zij grote organisaties zoals Amazon met infrastructurele oplossingen om de dienstverlening te verbeteren.

  De hoofdvestiging bevindt zich in de regio Waardenburg; vanuit het modern ingerichte pand werken dagelijks ruim 250 collega’s aan het verbeteren van de dienstverlening.

  Het pand is ruim ingericht en beschikt over een open kantooromgeving met aparte kantine én ruim voldoende parkeerplaatsen.

  Ondanks het formaat van de organisatie is de sfeer laagdrempelig en heerst er weinig hiërarchie. Er is veel ruimte voor eigen inbreng en de collega’s proberen elkaar altijd te ondersteunen daar waar nodig.

  Ook plannen zij regelmatig leuke activiteiten daarbij kan je alles bedenken : Borrels, Sportactiviteiten, Uitjes. Naast een leuke uitdaging is er dus ook in de persoonlijke sfeer meer dan genoeg te beleven! Heb je vragen over deze vacature?

  Neem dan contact op met : tel : /

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier