Verzorgende PG 16-24 uur (dag- en avonddiensten)
AxionContinu
IJsselstein, NL
6 dagen geleden

Je bent trots op jouw vak en gedreven om cliënten de beste zorg te leveren. Als Verzorgende IG kom je voor deze vacature te werken in in IJsselstein, aan de rand van de historische binnenstad.

Wij bieden gevarieerde 24 uurs zorg aan een brede doelgroep waar de cliënt centraal staat met zijn of haar wensen. Er zijn 44 tweekamer appartementen en 6 eenkamerappartementen voor een tijdelijk verblijf, bijvoorbeeld na ziekenhuisopname.

Op de kleinschalige PG-afdeling wonen 12 mensen met dementie in een huiselijke sfeer. Het Hospice (5 bedden) biedt palliatieve zorg gericht zich op de kwaliteit van leven in de laatste fase.

We kunnen je een baan bieden voor 16-24 uur, waarbij direct een vast contract een mogelijkheid is. De uren bepalen wij graag samen in overleg met jou.

Daarbij houden we rekening met de wensen en verwachtingen van cliënten en collega's en zoeken we naar een match met jouw wensen en behoeften.

Je werkt conform rooster de volgende diensten : 7.00-11.00 / 7.00-13.00 / 7.00-15.30 / 8.30-12.30 / 15.00-23.00 / 16.30-20.

30 uur (zowel doordeweeks als in de weekenden).

Wil je graag een dagdeel meelopen? Stuur jouw CV in en we maken graag een afspraak met je!

Wij zijn AxionContinu. Zorgprofessionals op het gebied van Revalidatie & Herstel, Verzorgd Wonen en Thuis (begeleiding bij zelfstandig wonen en thuiszorg).

Wij zijn 'Optimisten in de zorg'. Dat is meer dan zomaar een kreet. We zijn gewend om te denken in mogelijkheden. We zijn vakmensen die geen genoegen nemen met half werk en graag werken aan verbeteringen.

We geloven bovendien dat zorg niet zonder aandacht kan. En - last but not least - we hebben plezier in wat we doen.

Jouw functie

Samen met het hechte team van betrokken collega’s wordt er zorg verleend aan 12 psychogeriatrische bewoners. Het team kent elkaar en de bewoners goed en proberen zo aan te sluiten bij de wensen en mogelijkheden van de bewoners.

Ook begeleid je leerlingen en stagiaires.

Jij :

 • bent in het bezit van het wettelijk vereiste diploma op MBO-3 niveau Verzorgende
 • hebt ervaring op een PG-afdeling
 • kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken
 • volgt de ontwikkelingen in jouw vakgebied en deelt jouw kennis en ervaring graag met jouw collega's
 • Wij bieden

  Een werkomgeving met veel ruimte voor jouw persoonlijke ontwikkeling. We kunnen je meer dan 75 opleidingen en trainingen in eigen huis aanbieden.

  Twee keer per jaar is er de mogelijkheid om te solliciteren voor de interne opleiding Verpleegkundige niveau 4. Onze arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO VVT. Wij bieden jou :

 • FWG schaal 35 : minimaal 1.960,02 en maximaal 2.845,21 euro (op basis van 36 uur, afhankelijk van opleiding en ervaring)
 • Direct een vast contract behoort tot de mogelijkheden
 • 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8,33%
 • Een pensioenregeling bij het Pensioenfonds voor Zorg en Welzijn (PFZW)
 • Een vrijetijdsbudget ter waarde van 150 euro
 • Waardering voor jou als medewerker, bijvoorbeeld met een teamuitje of een attentie op de Dag van de Verpleging
 • Korting op verzekeringen bij Centraal Beheer en IZZ Zorgverzekering
 • Reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer vanaf een bepaalde reisafstand
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier