Laborant Slaap-Waakonderzoek
SEIN
Heemstede
6 dagen geleden

Wat ga je doen?

In je werk begeleid en observeer je onze patiënten (van jong tot oud) met slaapproblematiek bij hun bezoek op onze locaties.

Je geeft hen en de begeleiders informatie over de verschillende diagnostische onderzoeken van slaap en waak in het algemeen.

Je zorgt ervoor dat ze op hun gemak zijn en alle vragen aan je kunnen stellen. Heel bijzonder is dat je bij SEIN tijd hebt, écht de tijd om met patiënten te werken.

Tijd om je te kunnen verplaatsten in de patiënten. Wat maken ze mee ? Hoe voelt het om patiënt te zijn. ? Dát maakt het werken bij SEIN bijzonder. En heel menselijk.

Wat doe je zoal op een dag ? Je werk bestaat uit het uitvoeren van verschillende onderzoeken, analyses en metingen die je zowel klinisch als ambulant uitvoert.

Bijvoorbeeld polysomnografisch en polygrafisch onderzoek, MSLT’s, MWT’s, klinische CPAP, BIPAP-titraties en onsite CO2 metingen (PtcCO2, capillaire CO2 afname).

Ook maak je actigrafiën klaar en je leest deze uit.

Je draait je hand niet om verschillende diagnostische onderzoeken te interpreteren en deze informatie te delen. Regelmatig zijn er patiëntenbesprekingen met andere specialisten.

Zoals neurologen, longartsen, somnologen en psychologen. Als team zorg jij er samen met je collega’s voor om de beste zorg en behandelingen voor de cliënt te zoeken en te geven.

Daarnaast ben je een pietje precies in het vastleggen van resultaten van therapieën.

Wie ben jij?

Beschik je over een gezonde dosis energie en heb je interesse om je te verdiepen in het vakgebied en de patiënt, dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Een tikkeltje nieuwsgierig zijn is fijn, zo blijf je alert op ontwikkelingen. Niet alleen binnen maar juist ook buiten SEIN.

Hierdoor blijf jij scherp en wij ook! Daarom vinden wij het belangrijk dat jij daar ruimte voor krijgt en neemt. Verder heb je een sterke affiniteit met de technische aspecten van het slaap-waakonderzoek.

 • En heb je de volgende kwalificaties;
 • Een diploma KNF-laborant, diploma Longfunctie laborant, diploma Biometrie Mens en Techniek of een andere HBO medisch-technisch gerelateerde opleiding (eventueel aangevuld met relevante cursussen).

 • Een diploma van het ESRS-laboranten examen is fijn, bezit je dit nog niet? Wij zorgen er samen voor dat je met het opbouwen van je ervaring kan deelnemen aan het ESRS-examen
 • Je hebt ervaring in slaap-waakonderzoek of je bent bereid diverse cursussen te volgen.
 • Je hebt ervaring met het werken met CPAP. Heb je ook ervaring in het begeleiden van patiënten? Dat vinden wij dat een interessante aanvulling.

  Jouw team

  Wat maakt het nu zo fijn om bij SEIN te werken ? Behalve de tijd die je voor de patiënten hebt, is er ook ruimte voor diepgang.

  Het is heel mooi dat je in ons expertise centrum korte lijntjes hebt met collega’s. Zo kun je snel om hulp vragen en werk je nauw samen om tot een goede diagnose te komen.

  Dat is voor ons fijn als medewerker maar ook voor onze patiënten die weten dat ze bij ons in goede handen zijn. Zo geeft SEIN ruimte.

  Ruimte aan patiënten en ruimte aan medewerkers om zich te kunnen ontwikkelen. Om zo blijvend te kunnen werken aan een betere dienstverlening.

  SEIN is een derdelijns expertise centrum op het gebied van epilepsie en slaapgeneeskunde. Met vestigingen in Zwolle, Heemstede en een polikliniekfunctie in Groningen.

  Ten behoeve van de zorg verrichten wij diagnostiek en behandeling volgens de nieuwste internationale richtlijnen voor alle stoornissen van slapen en waken.

  Daarnaast verrichten wij wetenschappelijk onderzoek, deels in internationale samenwerkingsverbanden.

  Arbeidsvoorwaarden

  Dit is een baan voor 24 tot 36 uur per week. De arbeidsvoorwaarden (o.b.v. 36 uur per week) die bij de vacature van laborant slaap waakonderzoek horen zien er als volgt uit :

 • het salaris is maximaal €3.774 bruto per maand (FWG 50 ) CAO ziekenhuizen. Inschaling op basis van achtergrond en ervaring;
 • 8,33% eindejaarsuitkering en 8,33% vakantiegeld (bij een heel kalenderjaar in dienst is dit een dertiende maand);
 • je werkt 24-32 uur per week, jij kiest! Ook heb je de mogelijkheid om thuis te werken.
 • uitstekende opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden;
 • Enkele keren per kwartaal draai je mee in roulatie van avond- en nachtdiensten;
 • de ruimte tot het geven van vak-gerelateerde presentaties en scholingen;
 • deelname aan wetenschappelijk onderzoek (GCP, IATA, venapunctie) en (internationale) congressen.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier