Meubelbezorger/Meubelmonteur – 36 à 40 uur
Kok Wooncenter
Hoogland, Nederland
12 dagen geleden
source : Jobsonline

Maandagochtend 07.45 uur. Met enthousiasme en koffie neem je deel aan de weekstart. Samen met je collega’s bespreek je de lopende zaken en bekijk je de planning.

Gezamenlijk laden jullie de vrachtwagen voor de bezorging van deze dag en ga je op pad met collega Peter om een compleet interieur uit te leveren bij een klant.

De gehele installatie verzorgen jullie tot in de puntjes, het resultaat is prachtig en de klant is zeer tevreden. Mooi teamwork.

Spreekt bovenstaande je aan en ben je een klantgerichte aanpakker met twee rechterhanden? Dan ben jij onze nieuwe collega! Over ons : Kok Wooncenter is al ruim 50 jaar een familiebedrijf met een uitgebreide collectie van alle toonaangevende Nederlandse meubelmerken.

Als team werken we samen om onze klanten op de beste manier te bedienen van interieuradvies tot correcte uitlevering. Wat vragen wij ?

Het is jouw taak om met aandacht en zorgvuldigheid duurzame meubelen te plaatsen en te monteren. Ook heb je persoonlijk klantcontact en ben je in staat om eventuele knelpunten op te lossen.

Jouw kwaliteiten : - Communicatieve vaardigheden en klantvriendelijkheid- Een enthousiaste en representatieve uitstraling-

Verantwoordelijkheidsgevoel- Een goede fysieke conditie- Een C-rijbewijs en chauffeursdiploma met code 95 heeft onze voorkeur.

Heb je deze niet? Dan zorgen wij voor je opleiding. Wat bieden wij? - Fulltime baan- Bezorging bij klanten, voornamelijk in Midden Nederland.

 • Informele organisatie met korte lijnen.- Mogelijkheid tot opleiding en cursussen.- Salariëring CAO Wonen.- Intentie tot vast dienstverband.
 • Herken je jezelf in dit profiel? Dan ontvangen we graag jouw CV en motivatiebrief naar planning kokwooncenter.nl. Meer informatie nodig ?

  Bel dan met Tony van Laar tel. 033-4801441

  Step 2
  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier