Pedagogisch Medewerker | KDV Kiekus
smallsteps kinderopvang
Stadskanaal
3 dagen geleden

Over de locatie

Kan jij op spelenderwijs kinderen stimuleren en hen voorbereiden op de basisschool? Dan is ons kinderdagverblijf, Kiekus, wat voor jou! Door spelletjes te spelen, opdrachten te doen, liedjes te zingen help je de kinderen aan een grove en fijne motoriek, taalontwikkeling, samenwerken en zelfstandig werken.

Het kind maakt een goede start op de basisschool! Ons kinderdagverblijf werkt met 2 verticale groepen. De kinderen zijn van 0-4 jaar.

Wij bieden als team een gezellige, vertrouwde en uitdagende omgeving. Spreekt dit jou ook aan? Kom dan ons leuke team versterken!

Kom je met het ov? Het station is vlakbij! Kom je met de auto? Dan zijn er voldoende parkeerplekken waar je gratis kunt parkeren.

Je kunt natuurlijk ook lekker op de fiets komen en genieten van de omgeving!

Dit ga je doen

Als pedagogisch medewerker ben jij er iedere dag voor de kinderen en jouw collegas. Jij zorgt ervoor dat de kinderen in een fijne en veilige omgeving kunnen spelen, ontwikkelen en groeien.

Jij bent dé (pedagogisch) expert en jouw deskundigheid is van belang.

Daarnaast draait het natuurlijk ook om lol hebben met je collegas, leuke teamuitjes en jouw persoonlijke ontwikkeling. Bij Partou sta jij als medewerker centraal.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier